Все категории
Добавить товар

Дитячий шампунь-гель mustela gel lavant doux з авокадо, 500мл

410 грн
Описание

Ультраніжний гель для миття дитячої шкіри Bebe Dermo-Cleansing від французького бренду Mustela - справжня знахідка для дбайливих батьків, які турбуються про абсолютну чистоту і здоров'я свого малюка. Завдяки інноваційній гіпоалергенної формулою, що містить 90% органічних компонентів, представлений гель підходить для використання з перших днів народження і безпечний навіть для дітей, виписаних з відділення неонатології.

Основний активний компонент гелю від Mustela Bebe - це коко-глюкозид (сверхмягкого речовина поверхневого дії), який дуже дбайливо, але ефективно миє і очищає ніжну шкіру тіла і волосяний покрив малюка. Революційний компонент авокадо забезпечує зміцнення шкірних бар'єрів і збереження надзвичайно багатих клітинних ресурсів шкірного покриву. А гліцерин відмінно зволожує епідерміс, компенсуючи висушує дію надмірно жорсткої водопровідної води.

Унікальна формула гелю від Mustela Bebe абсолютно не подразнює очі і не дратує надчутливий шкірний покрив. Вона дозволяє йому стати дивно м'яким і дуже ніжним, а волоссю - приголомшливо шовковистим. Гель без добавок,без парабенів,гіпоалергенний.Від 0 місяців.Волося,тіло.Оригінал-Франція.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • 500мл
Классификация:
Аптечная
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Питание Увлажнение