Все категории
Добавить товар

Гель для інтимної гігієни "делікатний догляд"

223 грн
Описание

‼️Призначення: антибактеріальне, заспокоєння, зволоження, очищення, проти запалень
✅️Гель для інтимної гігієни "Цитрус" містить природні антисептичні, антибактеріальні та зволожувальні компоненти, завдяки яким він знімає запалення і подразнення, а також перешкоджає розвитку інфекційних захворювань.

✅️Миюча основа гелю для інтимної гігієни - це м'які ПАР, в основі яких оливкова, кокосова, мигдальна олія, олія бабасу, а також натуральні амінокислоти, які містяться в овочах. Ці речовини м'яко та ніжно очищають шкіру та сприяють її зволоженню. До складу гелю входить яблучний оцет, який відновлює натуральне кисле середовище шкіри, згубно діє на патогенну мікрофлору та перешкоджає проникненню інфекції ззовні. Ще один важливий компонент гелю: настоянка кориці, яка є натуральним протигрибковим бактерицидним засобом, а олія лемонграсу має сильну антисептичну дію та перешкоджає розвитку інфекційних захворювань.

✅️Гель для інтимної гігієни «Цитрус» подарує вам відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Завдяки активним компонентам, гель допомагає зберегти природний для жінки Ph 3,5 (в кислому середовищі не розмножуються бактерії, що є природним захистом жіночого здоров'я).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • 250мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
250 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание