Все категории
Добавить товар

Гель для интимной гигиены вайт мандарин

223 грн
Описание

250 ml - 223.00 грн

Гель для інтимної гігієни «Цитрус» захищає та відновлює власний мікробіом шкіри в делікатних зонах, не порушуючи рН, завдяки потужним антибактеріальним рослинним компонентам згубно діє на патогенну мікрофлору, запобігаючи інфекційним захаорюванням. М’яка натуральна мийна основа з олій кокосу, мигдалю та макадамії не порушує рН інтимної зони, не викликає сухості та подразнення шкіри.

Альдегіди, терпени та поліфеноли кориці, гвоздики, ефірних цитрусових олій виявляють потужні антисептичні, антибактеріальні та фунгіцидні властивості, попереджають запалення, подразнення, розвиток інфекційних захворювань, зокрема молочниці. Яблучний оцет підтримує слабокислий рН в інтимній зоні, який є згубним для патогенної мікрофлори.

У делікатному гелі відсутні жорсткі ПАР (миючі речовини, піноутворювачі), такі як SLS та SLES, які здатні викликати свербіж, подразнення, сухість та лущення шкіри. SLS та SLES зрушують кислотно-лужний баланс в лужний бік, що дозволяє патогенним мікробам активно розмножуватися, викликаючи дисбактеріоз (бактеріальний вагіноз) або запалення (вагініт, вульвовагініт). Рослини для екстрактів вирощують відповідно до вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах. Гель не містить штучних барвників та ароматизаторів, які шкодять здоров'ю і можуть викликати алергію. Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні ефірні масла, що сприяють нормалізації гормональної активності залоз внутрішньої секреції, володіють природними антисептичними та протибактеріальними властивостями. Використовуваний компанією харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту) має сертифікат ECOCERT. Даний консервант дозволений у виробництві органічної косметики.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная Органическая
Продавец
parfu...
ParfumsBoutique
Супер-продавец
Днепр
97% выполненных заказов
Была