Все категории
Добавить товар

Saugella girl гель для інтимної гігієни 200 мл

330 грн
Описание

🦋Гель для інтимної гігієни saugella girl від трьох років і до статевого дозрівання 200ml🌿

🤗Засіб для інтимної гігієни Saugella Girl - це м'яка миюча емульсія для інтимної гігієни з натуральними екстрактами календули ліловою і, зокрема, пристосована для щоденної інтимної гігієни дівчаток від 3 років до статевого дозрівання та у разі подразнення або запалення.

Формула, збагачена натуральними екстрактами, своїм протизапальною властивістю дає унікальний догляд, захищає від роздратування і заспокоює свербіж.
Натуральні екстракти календули, завдяки своїй пом'якшувальній дії, заспокоюють слизові оболонки для оптимальний комфорту. Засіб для щоденної інтимної гігієни дівчаток у віці 3-12 років, особливо показано для профілактики і лікування невеликих неприємностей, таких як свербіж, почервоніння, печіння. Його природна формулювання при рН 4,5 ефективно протидіє розмноженню бактерій і грибків. Містить екстракт мальви лісової і календули лікарської, з вираженою протигрибковою, антибактеріальною, протизапальною, заспокійливою і освіжаючою дією. Екстракт вівса діє як зволожуючий і протинабряковий засіб. Дія засобу Саугелла для дівчаток:
*Чудово зволожує шкіру.
*Допомагає боротися із запаленнями.
*Робить шкіру більш еластичною, пом'якшує і заспокоює її.

Гель новий. Оригінал! 200 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Аптечная
Объем:
250 мл
Продавец
svitlana55
SvitCare
Супер-продавец
Луцк
97% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?