Все категории
Добавить товар

Марокканське мило + рукавичка кесса

450 грн
Описание

ЗА ЩО ЦІНУЮТЬ МАРОККАНСЬКЕ МИЛО?

Це головний атрибут справжньої східної лазні. Крім того, що воно сприяє видаленню мертвих клітин, ще й має протизапальні та зволожуючі властивості, одночасно живить шкіру і доглядає за нею. Очищення шкіри за допомогою цього мила активізує циркуляцію крові, пори розкриваються, шкіра дихає і стає шовковистою. Правильне застосування мила – це цілий ритуал, за допомогою якого отримуєш неповторну насолоду. Рекомендується для будь-якого типу шкіри та віку людини. Мило збагачене вітаміном Е. Основний результат після застосування чорного мила як пілінг: зі шкіри видалені омертвілі клітини без порушення структури, пори глибоко очищені, зі шкіри виведені токсини та зайвий жир. Всі ці властивості пояснюються складом мила. Саме макуха оливи виконує роль пілінгу і сприяє відшарування відмерлих клітин, які легко скочуються у валики за допомогою рукавички Кесса. Правильне чорне мило не дратує та не сушить шкіру.

ЩО ТАКЕ РУКАВИЧКА КЕСА.

Перчатка кеса пара мила бельді. Солодка парочка завжди має працювати разом на благо вашої шкіри. Рукавичка Кесса виготовлена ​​із спеціального матеріалу (як правило, основу складає віскоза), петельки якого розроблені так, щоб не травмувати шкіру під час розтирання. Розтирайтеся кессою щотижня. Це покращує мікроциркуляцію верхнього шкірного шару, надає здорового вигляду. При попаданні на рукавичку води – кеса сідає рівно за розміром Вашої руки.

Порядок проведення процедури пілінгу в душі, лазні, хаммі: На першому етапі розігрійте тіло водою (рекомендуємо розпарювання шкіри у вологому повітрі), і невелику кількість мила Бельді (на долоні) розподіліть на все тіло і, за бажанням, обличчя (крім області очей – щипає!). Залишіть намиленим на шкірі на 3-5 хвилин. Послухайте музику, розслабтеся.

На другому етапі обов’язково змиваємо мило водою, а потім круговими рухами розтираємо шкіру тіла за допомогою рукавички Кесса. Особлива увага приділяється наступним зонам тіла: лікті, плечі, спина, п’ята. Омертвілі клітини шкіри скочуватимуться у валики на шкірі, і їх досить просто змити водою. Шкіра стає надзвичайно ніжною та гладкою, пори очищаються. Ви відчуєте той самий стан, коли шкіра дихає.

Мило можна використовувати щодня. Воно підходить для чутливої ​​шкіри, оскільки воно не містить штучних ароматів та барвників. Чорне мило Бельді збагачене вітаміном Е, який допомагає шкірі залишатися молодою. Рекомендується для щоденного застосування для вмивання жирної шкіри (без рукавички кесу). Після змивання мила, на шкіру тіла можна нанести спеціальні олії, які наситять очищену шкіру мінеральними речовинами з високим вмістом вітаміну Е. Відповідно до традицій сходу, наприкінці процедури дзвоном мідних дзвіночків очищають навіть ауру.

Чорне мило бельді зберігається від 6 до 12 місяців з моменту відкриття упаковки. Мило рекомендують зберігати щільно закритим. Від високої температури та вологого повітря мило бельді може втрачати консистенцію та розріджуватися. І найголовніше – насолоджуйтесь цією чарівною процедурою і шкіра буде вам вдячна!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
healt...
healthpyramyde
Супер-продавец
77% выполненных заказов
Была