Все категории
Добавить товар

Натуральне тверде мило з лавандою

299 грн
Описание

Натуральне ароматне мило Rosense з квітами та екстрактом ЛАВАНДИ, - це преміальне мило з Туреччини, з палітрою розкішних ароматів! Рожеве мило зі справжніми квітами лаванди та дамаської троянди – це ароматне туалетне мило з есенцією можна використовувати для зняття макіяжу. Ніжно очищає шкіру обличчя від макіяжу, зволожує та освіжає шкіру. Наше квадратне мило ручної роботи ідеально підходить для використання у лазні завдяки своїм унікальним властивостям. Воно ефективно видаляє бактерії та бруд, залишаючи шкіру свіжою та захищеною.
Парфумоване мило з квітами лаванди виготовляється повністю з натуральних компонентів та рослинних олій, не сушить і не дратує шкіру, робить її красивою, ароматною та доглянутою, а також забезпечує максимальний догляд та харчування. Екстракт лаванди має зволожуючу та тонізуючу дію. Банне мило відмінно піниться, чудово очищає шкіру, при цьому мило дуже м'яке і ніжне. Після важкого дня парфумоване лавандове мило перетворить вашу ванну на спа салон. Аромати мила Росенсе піднімають настрій, заряджають позитиви та радістю.
Підходити для щоденного використання замість гелю для душу. Тверде мило настільки ніжне, що підходить для шкіри рук, тіла, обличчя та інтимної гігієни. Туалетне мило шматкове має дуже економічну витрату, шматка вистачить надовго, вага 100 грам.
Мильною продукцією завжди можна доповнити подарунковий набір чи основний сюрприз коханих. Воно має гарну форму, яку зручно тримати в руці, а гарна подарункова коробочка зробить його корисним та приємним подарунком на будь-яке свято для жінки та дівчини: 8 березня, Новий рік, день вчителя та просто так без приводу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Комбинированная Нормальная Сухая
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее
Продавец
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавец
Киев
73% выполненных заказов
Была