Все категории
Добавить товар

Натуральне тверде мило ручної роботи sharme soap виноград/grape

160 грн
Описание

Нам вдалося зберегти неповторний аромат стиглого південного винограду в натуральному милі ручної роботи Sharme Soap. Яскраво-фіолетовий шматочок мила у вашій ванній поліпшить настрій і створить атмосферу затишку. Склад мила збагачений активними компонентами цінних рослинних жирів і омилення масел виноградних кісточок, ши, кокоса і оливи, які робить шкіру ніжною і бархатистою. Натуральний екологічний склад без парабенів, фосфатів і сульфатів ніжно і делікатно очищає навіть саму чутливу шкіру, зберігаючи природний ліпідний бар'єр шкіри. Завдяки утворенню рясної піни мило має економічна витрата.

Серія натурального мила ручної роботи Sharme Soap створена по холодній технології & laquo; з нуля & raquo ;, яка має на увазі виробництво продукту не з готової мильної основи, а з натуральних рослинних масел, без застосування синтетичних компонентів і штучних ПАВов. При холодному способі мило зріє не менше 21 дня, в той час як при гарячому & ndash; протягом 6 годин. Наш продукт, приготований за таким рецептом, не викликає сухості, стягнутості і роздратування шкіри.

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Рекомендації щодо зберігання і використання:

Зберігати в сухому, в добре провітрюваному перфорованої дерев'яної або пластикової мильниці, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від +5 до +25 ° С і відносній вологості повітря не більше 70%.

* Мило виготовлено вручну, тому форма, колір і розмір виробу можуть несуттєво відрізнятися.

Протипоказання: не використовувати при індивідуальної непереносимості компонентів.

Застосування: нанести невелику кількість мила на вологу шкіру, спінити, потім змити водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Сухая
Продавец
inna....
inna.kucherenko
Супер-продавец
Запорожье
77% выполненных заказов
Была