Все категории
Добавить товар

Фірмовий набір спа косметики класа люкс для тіла sanctuary spa спа косметика лосьон піна

185 грн
Описание

фірмовий набір спа косметики класа люкс для тіла Sanctuary SPA спа косметика

- Протестировано дерматологами.
- Подходит для веганов.
- Не содержит парабенов.
- Не тестировалась на животных.

Sanctuary Spa - это сеть люксовых спа салонов в Великобритании с множеством наград, полученных за их великолепную косметику по уходу.
Новый набор по уходу за телом из 2 уходовых средств , состоящий из:

- Sanctuary SPA body lotion - Забезпечте насичення шкіри всього тіла за допомогою лосьйону для тіла Sanctuary Spa Body Lotion. Цей розкішний густий лосьйон із кремовою текстурою доставляє необхідні поживні речовини глибоко в пори, зволожуючи та помякшуючи шкіру. Засіб з алое віра насичує зневоднену шкіру вологою, надає помякшувальну та зволожуючу дію, знімає роздратування, вирівнює тон та текстуру шкіри. Лосьйон, збагачений аргановим маслом, має неймовірні антиоксидантні та протизапальні властивості, завдяки яким оберігає шкіру від шкідливого впливу навколишнього міського середовища. Містить гліцерин, що доглядає шкіру інгредієнт, якому косметологи вже встигли надати статус культового. Лосьйон зміцнює вологоутримуючий барєр шкіри і надовго зберігає її зволожений вигляд. Містить олію ши, насичену незамінними жирними кислотами, які зміцнюють та відновлюють шкіру, помітно покращуючи її зовнішній вигляд. Всі ці інгредієнти насичують шкіру корисними речовинами, усувають відчуття сухості та надають шкірі сяючого вигляду. 75 мл.
- Sanctuary SPA foaming bath soak – Пориньте в блаженний сон наяву з піною для ванни Sanctuary Spa Foaming Bath Soak. При додаванні у воду мяка формула створює ніжний рай із кремових бульбашок, які допомагають заспокоїти та розслабити тіло та розум. Зміцнюючі протеїни пшениці ретельно доглядають шкіру, а помякшувальне алое віра заспокоює і зволожує, залишаючи тіло еластичним і шовковисто-гладким. Ця піна для ванни - ідеальний спосіб розслабитися і відпочити після довгого, важкого дня; просто пориньте в піну і забудьте про проблеми. 75 мл

Ціна закордоних сайтів від 5 дл 10 евро за 1 засіб + доставка з ЄС, у нас приємніше!

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати - вся інформація на фото . Ставлю статус бу, хоча деякі стокові навіть не чіпані позиції, але як це дізнатися... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли, але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю джастін, укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Увлажнение