Все категории
Добавить товар

🔥набір антицелюлітний для тіла

135 грн
Описание

🔥Набір антицелюлітний для тіла

1️⃣Скраб антиоксидантний з ліфтинг ефектом -135 грн Очищення — найважливіший етап у догляді за шкірою будь-якого типу, тому дуже важливо вибрати якісний засіб, який ефективно підготовляв би шкірний покрив до подальшого нанесення доглядачів. масок та кремів. Ми розробили унікальну формулу скрабу, що має потужну антиоксидантну дію. Скраб відлущує ороговілі клітини епідермісу, підтягує шкіру, розгладжує, виводити зайву рідину з організму.
Склад скрабу збагачений цінними оліями, блакитною глиною та рослинними екстрактами зеленої кави, що активізує циркуляцію всередині клітин, відмінний лімфодренажний засіб, що сприяє виведенню рідини та розсмоктування прошарку жиру під шкірою; завдяки чому процедура очищення набуває вираженого омолоджувального ефекту.

2️⃣Антицелюлітна олія з ефектом Детокс відмінно підходить для SPA-процедур. Воно є потужним антиоксидантом, що активно бореться з передчасним старінням шкіри. Утримує вологу, активно живить шкіру.
Зменшує набряки, спричинені скупченням застійної рідини в організмі. Виводить із підшкірного шару токсини, покращує мікроциркуляцію крові та сприяє виведенню жирів та підтяжці шкіри проблемних зон. 145 грн

3️⃣Антицелюлітне обгортання-детокс з морських водоростей та активованого вугілля рекомендується для очищення організму від токсинів та продуктів клітинного метаболізму, насичення шкіри мінеральним комплексом та відновлення еластичності шкіри, а також для профілактики целюліту, моделювання фігури, зменшення обсягів, покращення поверхневого кровообігу. 195 грн

Набір 440грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антицеллюлитные

Похожие товары