Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір воскових смужок для депіляції з екстрактом ромашки vi-vet,

199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Воскові смужки з жиророзчинним воском безболісно і з першого разу видалять навіть найтонкіші волоски та залишать обличчя чистим і гладеньким впродовж тижнів. Смужки вироблені зі 100%-ної натуральної каніфолі (природної смоли), не містять цукру. При регулярному застосуванні воску Vi-Vet ріст волосся значно сповільнюється. Підходять для будь-яких частин тіла, крім зон навколо очей, грудей, сосків і статевих органів. Воскові смужки практичні, гігієнічні та дерматологічно тестовані.
До складу набору входять: 20 смужок для тіла, 8 смужок для пахв, 8 смужок для обличчя, 5 очищаючих серветок після депіляції.
астосування Розігріти воскові смужки в долонях, доки віск не стане м‘яким. Обережно відділити одну смужку від іншої. Одну із зігрітих смужок нанести на зону депіляції, приклеюючи її в напрямку росту волосся. Погладжувати смужку протягом 10-15 секунд в тому ж напрямку. Натягуючи шкіру, зняти воскову смужку одним різким рухом проти росту волосся. Для повторного використання смужки склеїти дві раніше використані смужки сторонами з залишками воску та потерти кілька секунд. Після завершення депіляції акуратно очистити шкіру за допомогою очищаючих серветок з набору.
Запобіжні заходи: Перед використанням уважно прочитати запобіжні заходи і дотримуватися інструкції по застосуванню. Перед проведенням першої депіляції протестуйте віск на невеликій частині шкіри, яка підлягає видаленню волосся. Якщо протягом 24 годин не спостерігається негативної шкірної реакції, продовжуйте використання продукту. Не наносити засіб на одну і ту ж зону більше одного разу. Не використовувати воскові смужки на зонах навколо очей, грудей, сосків і статевих органів, на ділянках з екземою, акне та родимками, на подразненій, пошкодженій або дуже засмаглій шкірі. Не використовувати людям похилого віку та хворим на діабет. Впродовж 2 годин після закінчення процедури депіляції утримуватися від нанесення на шкіру засобів, що містять спирт, не плавати в басейні чи в солоній воді. Тримати подалі від дітей. Тільки для зовнішнього застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары