Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Електро бритва

389 грн
Описание

Виробник: Gemei
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Зробіть чоловіку чудовий подарунок) Чи навіть сам собі)

Перед кожним чоловіком стоїть нелегкий вибір, чому ж голитися. Після використання звичайного верстата може виникати подразнення. Сітчаста бритва ідеально підійде для шкіри з високою чутливістю. У ній бритвенная головка відокремлена від особи сіточкою, яка виключає ймовірність порізу і знижує подразнюючу дію.

Для гладко виголені щік або стильною борідки вам знадобиться набір Gemei GM 789. До його складу входить 3 змінні головки: сітчаста машинка для стрижки, бритва для бороди, вусів і тіла, триммер для носа і вух. Електрична бритва з тримерами для бороди легко розташовується в руці, завдяки своїм компактним розмірам. Ріжучі елементи виконані зі сплаву титану, який забезпечує високу надійність і довговічність. Бритва з регульованою насадкою дає можливість вибрати довжину волосся від 3 до 6 мм, з кроком в 1 мм. Мотор приладу потужністю 3 Вт працює від знімного акумулятора. Зарядити його ви зможете від розетки 220 В за допомогою мережевого кабелю. На це вам знадобиться 8 годин. Час роботи при повному заряді складе 45 хв. Тепер ви не залежите від наявності розетки і можете голитися в будь-якому місці. Це дуже зручно, особливо якщо ви їдете поїздом у відрядження або на відпочинок.
Пристрій простий у використанні і догляді. Поле кожного застосування необхідно очистити головки від волосся за допомогою щіточки і змастити маслом, які ви знайдете в коробці з приладом. Gemei GM 789 - відмінний подарунок, який оцінить абсолютно будь-який чоловік. Порадуйте близьких за необхідне придбанням.

Характеристики:
Виробник: Gemei;
Модель: GM 789;
Потужність: 3 Вт, 50-60 Гц;
Напруга: 220 В;
Час зарядки: година;
Час роботи: 45 хв;
Тип чищення: сухий;
Харчування: акумулятор;
Золотий колір;
Комплектація:
Триме;
Насадка триммер для носа і вух;
Тример для бороди;
бритва;
Регульована насадка;
Кабель для зарядки;
Щітка для очищення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары