Все категории
Добавить товар

Vichy кульковий дезодорант

380 грн
Описание

ПРОДУКТ НОВИЙ!!! ОРИГІНАЛ!!! Обʼєм 50 ml.

Неприємний запах здатний неабияк зіпсувати репутацію, особливо в ділових колах. Тому Vichy піклується про ваш імідж і комфорт!

Кульковий дезодорант Vichy Traitement Anti-transpirat 48H розроблений на основі термальної води Vichy, багатої чистими корисними мінералами. Дія дезодоранту триває 48 годин, упродовж яких ви не відчуватимете незручності через неприємний запах поту. Розпорошувати засіб слід безпосередньо на зони з потовими залозами, щоби мінімізувати їхню дію. Продукт відмінно усуває поганий запах і подразнення, заспокоює шкіру. Не викликає алергії, підходить навіть для найчутливішої шкіри, можна наносити після епіляції. Не містить спирт і не сушить шкірного покриву. Дезодорант створено згідно зі строгими правилами фармацевтики, він пройшов дерматологічне тестування й отримав позитивну оцінку.

Досить використати цей дезодорант вранці після душу - і свіжість гарантована вам на цілий день. Вас ніколи більше не мучитимуть неприємні запахи і ви завжди почуватиметеся впевнено.

ВАЖЛИВО!!!!
Згідно з додатком № 3 до постанови КМУ від 19.03.1994 № 172 парфумерно-косметичні вироби обміну й поверненню не підлягають!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее
Продавец
jdboutique
JD boutique
Супер-продавец
Киев
89% выполненных заказов
Был