Все категории
Добавить товар

Жіночий дезодорант-антиперспірант для тіла lady storm ocean fresh

189 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Дезодорант-спрей LADY STORM запобігає появі неприємного запаху, дарує відчуття чистоти та свіжості надовго. Швидко висихає після нанесення, не залишаючи слідів на одязі. Гіалуронова кислота у складі піклується про зволоження й гладкість шкіри, сприяє її регенерації. Ви полюбите стійкий аромат свіжості, який лишає на шкірі дезодорант-спрей LADY STORM. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Верхні ноти: яблуко, персик, апельсин, свіжозібране листя.

Ноти серця: фіалка, жасмин, троянда, геліотроп.

Шлейфові ноти: мускус, кедр, сандал, амбра, боби тонка.

Характеристики:

Бренд: LADY STORM
Виробник: SORA
Вага: 150 мл
Країна виробництва: Туреччина

Застосування:
Для зовнішнього використання рівномірно розпилити на чисту та суху шкіру з відстані 15-20 см. Насолоджуватися ексклюзивним ароматом протягом усього дня.

Застереження:
Використовувати за призначенням. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Не розпиляти поблизу відкритого вогню або розпечених предметів. Не палити. Уникати впливу прямих сонячних променів та нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Навмисно не вдихати розпилений засіб та не розпиляти в обличчя. Не використовувати у закритому просторі. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад:
Бутан, ізобутан, пропан, ППГ-14 бутиловий ефір, хлоргідрат алюмінію, гекторит дистеардімонію, віддушка, 2-метил 5-циклогексилпентанол, тапіоковий крохмаль, вода, гексилциннамаль, альфа-ізометил іонон, цитронелол, лімонен, бензилсаліцилат, ліналоол, поліметилсілсесквіоксан, кумарин, гіалуронат натрію, феноксиетанол, гераніол, етилгексилгліцерин.

Стать: для жінок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
lesya378
lesya378
Тернополь
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?