Все категории
Добавить товар

Дезодорант, арматизатор взуття xiaomi yopin clean-n-fresh shoe

239 грн
Описание

Виробник: Xiaomi

Кілька примірників у наявності

Доставка OLX/Доставка IZI/Нова Пошта (запромінюва/частинкова оплата)/Meest (запобігання)/Укр Пошта, якщо не через доставку OLX/IZI тільки з ПОВНОю передоплатою. Можливе опт/дроп (у наявності багато).

Набори дезодорантів (ароматизаторів) для взуття Xiaomi Clean-n-Fresh Shoe.
Нові, запечатані, оригінальні, в наявності.

Носіння взуття, наприклад, кросівок або черевиків цілий день призводить до того, що вона разом зі шкарпетками набирає вологу, яка сприяє розмноженню мікроорганізмів і грибків. З цієї причини з'являється неприємний запах, який важко усунути. Круглий кулька-дезодорант для взуття містить поліфеноли, які інгібують розвиток бактерій і грибків у 99% випадків (це не скасовує того, що якщо взуття мокре, його треба просушити).

Дезодорант для взуття придатний для використання впродовж 45 днів. Водночас, якщо закривати дезодорант, його вистачить на триваліший час використання, адже через отвори не відбуватиметься витікальної речовини.

Діаметр кульки дезодоранту становить 39 мм, що дає змогу його використовувати в абсолютно будь-якому взутті — дорослому, дитячому, спортивному та домашньому. Невеликі розміри дають змогу легко переносити кульки в сумці або брати із собою в подорож.

Для того, щоб знищити запах у Вашому взутті (сумці, рукавичках та ін.), просто відверніть захисну кришку кульки з дезодорувальною речовиною й помістіть її в річ. Зазвичай дезодорант кладуть на ніч, щоб прибрати запах і вбити бактерії.

Назва: дезодорант для взуття Clean-n-Fresh Shoe ball;
Бренд: Clean-n-Fresh;
Розмір: 39 мм;
Тривалість використання: до 45 днів;
Активні речовини: поліфеноли, ароматизатори;
Кількість у пакунку: 6 штук;
Запобігає розвитку грибка;
Усуває неприємний запах.

У комплекті: дезодорант для взуття Xiaomi Clean-n-Fresh Shoe 6 шт., заводська коробка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары