Все категории
Добавить товар

Smooth body exfoliating kit™ система з ана-кислотами для сухої шкіри й гіперкератозу medik8

2150 грн
Описание

Цей 3-компонентний набір допомагає швидко й ефективно ревіталізувати суху, шершаву, грубу, вкриту горбиками шкіру тіла. До набору входять: скраб, рукавиця й лосьйон. Скраб і лосьйон містять АНА і ВНА-кислоти, проте мають потужну і водночас ніжну дію. Разом вони допомагають вирівняти поверхню шкіри, позбутися від помітних горбочків, характерних для фолікулярного кератозу. Набір підходить для всіх типів шкіри, у тому числі, для вирішення проблем дуже сухої шкіри, вростання волосків і нерівномірної автозасмаги.

Що входить до набору:
Скраб Smooth Body Scrub (150 мл) на основі потужного комплексу хімічних і механічних ексфоліаторов розгладжує і вирівнює поверхню сухої, шорсткої, горбкуватої шкіри. Містить поживну олію моринги, яка забезпечує легке ковзання по шкірі тіла і сприяє оновленню, освіженню і пом'якшенню шкіри.

Рукавиця Smooth Body Mitt забезпечує м'який механічний вплив на локальні ділянки шорсткості і горбиків, ефективно відлущує закупорені волосяні фолікули. Рукавиця зручна у використанні; компактна, тому стане відмінною супутницею в поїздках. Регулярна ексфоліація ще ніколи не була настільки простою.

Лосьйон Smooth Body Lotion (200 мл) має невагому текстуру і швидко поглинається. У ньому використовується сила трьох ексфоліаторов: молочна кислота, саліцилова кислота, сечовина. Разом вони ефективно і дбайливо оновлюють поверхню шкіри. Масло моринги й сквалан у складі лосьйону забезпечують глибоке живлення клітин шкіри. Ці компоненти гідратують шкіру і доставляють незамінні ліпіди, усувають ознаки сухості і шорсткості, пом'якшують і розгладжують поверхню шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Питание

Похожие товары