Все категории
Добавить товар

Гель aloe для обличчя і тіла

180 грн -17% 150 грн
Описание

Зволожуючий гель BioAqua Aloe Vera з натуральним соком алое та гіалуроновою кислотою - високоефективний засіб для сильного зволоження та омолодження зрілої проблемної шкіри, що регулярно страждає від лущення, надмірної сухості, постійного переслідуючого відчуття стягнутості. Підходить для застосування на будь-якій ділянці тіла. Універсальний засіб для догляду за шкірою та усунення її зовнішніх та внутрішніх пошкоджень, спричинених кліматичними умовами, згубними факторами навколишнього середовища та механічними впливами

Склад

Алое використовується в косметологічних та лікувальних цілях вже багато століть і в усьому світі відоме як один з найкращих засобів для зволоження, зняття запальних процесів та догляду за волоссям, шкірою та нігтями.

Гіалуронова кислота - здатна проникати в глибокі шари епідермісу, і довше утримувати вологу, запобігаючи появі рубців, знижує набряклість, свербіж шкіри, нормалізує кровопостачання, позитивно впливає на загоєння ран і регенерацію шкіри.

Переваги зволожуючого гель BioAqua Aloe Vera з натуральним соком алое та гіалуроновою кислотою:

Подвійний вплив. Натуральний сік алое та гіалуронова кислота в комплексі дають приголомшливий ефект зволоженості шкіри, її захисту, відновлення потенціалу клітин, регенерації та омолодження. Шкіра позбавляється пошкоджень, виглядає здоровою, доглянутою, свіжою та молодою.

Анти-ейдж ефект. Сік алое посилює омолоджуючу дію гіалуронової кислоти, відбувається потужна стимуляція вироблення колагену та еластину, що перешкоджає процесу старіння. Шкіра стає підтягнутою, пружною, вирівнюється її рельєф, покращується колір обличчя.

Простота у використанні. Досить наносити гель на очищену шкіру обличчя вранці, перед нанесенням макіяжу та ввечері, перед застосуванням живильного крему, або, при необхідності, на уражені ділянки тіла, результат буде тішити: ви досягнете мети без особливих зусиль

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Назначение:
Увлажнение
Продавец
youly.ua
youly.ua
Супер-продавец
Киев
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары