Все категории
Добавить товар

Набір для тіла hollyskin firming body антицелюлітний 750 мл tyr

830 грн
Описание

Дієві антицелюлітні засоби забезпечують комплексний інтенсивний догляд, усувають целюліт, в'ялість, млявість, роблять шкіру пружною, еластичною і шовковистою. Охолоджуючий скраб відлущує відмерлі клітини, розгладжує, зволожує шкіру, в рази підвищує ефективність подальшого догляду. Охолодження обгортання тонізує м'язи і шкіру, зміцнює судини, вирівнює колір і текстуру тіла, робить його пружним і підтягнутим. Завдяки унікальним складовим робить ніжки неймовірно легкими. Зігріваючий антицелюлітний крем активізує приплив крові до проблемних ділянок, сприяє розщепленню, виведенню жиру, запобігає його повторному накопичення, глибоко зволожує, живить шкіру, робить її надзвичайно ніжною і шовковистою.

У набір входять:

Антицелюлітний крем для тіла з рожевим перцем сприяє припливу крові до проблемних ділянок тіла, вирівнює шкіру, зменшує видимі прояви целюліту. Глибоко зволожує шкіру, зберігає її пружність і еластичність в процесі схуднення. Екстракт рожевого перцю ефективно діє на підшкірні жирові накопичення, руйнує їх оболонки, активізує процес розщеплення і виведення жиру і токсинів, запобігає повторне формування великих крапель жиру.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанести на чисті проблемні ділянки тіла ніжними масажними рухами. Використовувати 2-3 рази на тиждень як після обгортання або антицелюлітного масажу, так і самостійно. Охолодження антицелюлітне обгортання для тіла з морською сіллю і ефірними маслами м'яти перцевої Thalassotherapy Hollyskin

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 750мл
Объем:
750 мл
Назначение:
Антицеллюлитные