Все категории
Добавить товар

Крем для тела styx naturcosmetic aroma derm contour creme

1020 грн
Описание

Крем для тіла «контур» допомагає боротися з целюлітом і моделює фігуру. Новий! Оригінал! 150мл
Можна наносити як післяпроцедурний крем після обгортання, можна наносити на розігріту шкіру після душу.
Крем для тіла «конкуруючий» подарує вам ідеальні, чіткі, красиві обриси фігури, прожене геть целюліт! Цей суперактивний засіб створює ліфтинг-корсет для тіла: інтенсивно розігріває шкіру і тканини, покращує кровообіг, насичує киснем клітини і виводить токсини. Крем активізує метаболізм шкіри, покращує її регенерацію, сприяє схудненню.

Препарат очищує та зігріває шкіру, активізує підшкірні процеси, покращує прохідність тонких судин, мікроциркуляцію та кисневий обмін, тонізує, насичує енергією та зміцнює шкіру вітамінами і мінералами.

Містить поживні олії жожоба і макадамії, відбілювальний і тонізувальний сік лимона, зміцнювальні мінерали Мертвого моря, зволожувальну молочну сироватку і солі срібла, які надають антибактеріальної дії. Також крем містить омолоджувальні ефірні олії цитрусових: мандарина, лайма, гіркого апельсина, петитгрейна.

Шкіра стає пружною і підтягнутою, тіло набуває ідеальні контури!

Спосіб застосування: наносити на проблемні ділянки вранці та ввечері після душу, уникаючи попадання на лімфовузли, зону декольте і бюст. Діє протягом 8годин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Аптечная Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антицеллюлитные Тонизирующее

Похожие товары