Все категории
Добавить товар

Концентрований крем-скульптор для шиї і декольте novage

779 грн
Описание

75 мл.
Декольте і шия отримують багато уваги, але набагато менше догляду, і при цьому старіють так само, як і обличчя. Представляємо новинку: підтягуючий і омолоджуючийкрем-скульптор для зони шиї і декольте з клінічно доведеною ефективністю.
Результат уже за 4 тижні:● Лінія шиї помітно підтягується - 82% жінок підтверджують *;● Шкіра стає більш еластичною і підтягнутою - 92% жінок підтверджують *.

Формула з технологією Pro-Lastin:● Підвищує еластичність і пружність шкіри мінімум на 17% **;● Підтягує і зміцнює шкіру шиї і декольте ***;● Скорочує зморшки і підвищує тонус шкіри ***.
*За результатами споживчого тестування.

**За результатами клінічних тестів з використанням активного інгредієнта технології Pro-Lastin протягом 8 тижнів. Клінічні дослідження проводилися в лабораторії у Франції з 16 березня 2015 року по 19 червня 2015 року зі участі 50 жінок.
***За результатами клінічних тестів з використанням активного інгредієнта технології Pro-Lastin протягом 12 тижнів. Клінічні дослідження проводилися в лабораторії у Франції з 16 березня 2015 року по 19 червня 2015 року зі участі 50 жінок.
Як користуватися
Масажними рухами від низу до верху нанеси на очищену шкіру шиї і декольте. Використовуй вранці і ввечері після Комплексного догляду NovAge.
Склад
● Технологія Pro-Lastin — стимулює вироблення специфічного ензиму, що відповідає за синтез еластину в клітинах шкіри. Еластин, в свою чергу, перешкоджає утворенню зморщок.
● Комплекс Complexion-Boosting з натуральним екстрактом гороху - вирівнює тон шкіри, зменшує пігментні плями і дарує сяйво.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Классификация:
Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение

Похожие товары