Все категории
Добавить товар

Рідкий глітер для обличчя та тіла handaiyan glitter body gel, 30 г

255 грн
Описание

Рідкий глітер для обличчя та тіла Handaiyan Glitter Body Gel, 30 г

Рідкі блискітки для макіяжу та тіла – це чудовий засіб для надання незабутньої яскравості вашому образу. Кольорові глітери універсальні і можуть використовуватися, як доповнення до макіяжу, так і окремо, на волоссі або тілі. Зручно наносити, лягають тонким рівним шаром, швидко фіксуються на вибраній ділянці обличчя або тіла, не сушать шкіру, легко змиваються, не обсипаються.

Такі стрази можна наносити на волосся. Створюють гарні відблиски для макіяжу. Зручний формат баночки із лопаткою. Блискітки переливаються неймовірними квітами під різними кутами огляду, переважно сріблястими та веселковими голографічними тонами. Яскраві кристали прикрасять вашу зовнішність. 

Глітери відмінно підійдуть до повсякденного образу, на вечірку, дискотеку, фотосесію, щоб надати собі неповторності та блиску. Такий блискучий гель дає гарний пігмент та голографічний ефект свічення. Водостійка та мінеральна гелева основа. Ідеальний фініш у висвітленні та виділенні окремих ділянок. Можна наносити пензлем. 

Мерехтливі частинки чудово виглядають на фотографіях. Якщо ви хочете привернути до себе увагу на святі, тоді рідкі блискітки гелю від HANDAIYAN - це те, що вам потрібно.

 

Виробник: Китай.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары