Все категории
Добавить товар

Rituals - the ritual of namaste body cream + refill pack 🔥2х220 ml🔥

1500 грн -14% 1300 грн
Описание

Набір для тіла RITUALS - THE RITUAL OF NAMASTE BODY CREAM + REFILL PACK 🔥2х220 ml🔥

🌿 Цей інтенсивний 24-годинний зволожуючий крем для тіла дарує вашій шкірі комфортне зволоження та живлення протягом усього дня.

🛁 Перший у своєму роді інтенсивно зволожуючий крем для тіла The Ritual of Namaste містить у своїй формулі добре відомий інгредієнт косметики для догляду за шкірою, а саме гіалуронову кислоту. Цей інноваційний крем для тіла, сповнений інгредієнтів, що зволожують шкіру, і змусить її почуватися як уві сні.

✔️Покращує текстуру та тонус вашої шкіри, роблячи її більш еластичною та м’якою.
Роблячи її більш еластичною та м’якою.
✔️З тривалим зволожуючим ефектом.
✔️Впливає на сухі ділянки та відновлює еластичність та баланс вологи у шкірі.
✔️Швидко вбирається у шкіру.
✔️Забезпечуючи тривале харчування та зволоження з голови до ніг.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:
Гіалуронова кислота - наділена властивістю притягувати та утримувати (зв’язувати) воду, тим самим забезпечуючи пружність каркасу шкіри та зміцнюючи його. Потрапляючи на поверхню епідермісу, вона утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи і одночасно захищає від агресивних факторів середовища.

Олія ши - зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, робить її м’якою та шовковистою, прибирає почервоніння та лущення.
Олія насіння соняшника – стимулює клітини шкіри до регенерації, зволожує, захищає від наслідків ультрафіолетового випромінювання; відновлює епідерміс після засмаги.
Кунжутна олія - ​​сприяє посиленому виробленню еластину та колагену в клітинах. Вітаміни A, C, B і E, що знаходяться в кунжутній олії, живлять і перешкоджають авітамінозу шкіри, покращує кровообіг, відновлює баланс мінералів.
Олія жожоба - допомагає розгладжувати зморшки та ефективно бореться із сухістю шкіри. У його складі є амінокислота, що за складом нагадує колаген. Цей білок надає еластичність та пружність шкірі. Містить вітамін Е у високій концентрації, який є антиоксидантом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 200мл
  • 250мл
  • 300мл
  • 400мл
  • 500мл
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Натуральная Нишевая Органическая Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение
Продавец
1990z...
1990zara.mangodiana
Супер-продавец
72% выполненных заказов
Была