Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Парфумований лосьйон victoria's secret wild fig & manuka honey lotion

483 грн
Описание

Пориньте у світ почуттів з унікальним лосьйоном для тіла Wild Fig & Manuka Honey від Victoria's Secret - новим ритуалом вашого щоденного догляду! Цей неймовірний лосьйон, насичений маслами ши та кокосу, стане вашим надійним супутником у зволоженні, надаючи вашій шкірі шовковистість та обволікаючи її ніжним ароматом.

Відчуйте задоволення від аромату Wild Fig & Manuka Honey, який наче солодка симфонія, що надихає. Цей фруктовий гурманський букет несе в собі щось магічне, наче запрошення до подорожі у світ ароматів.

Входить у колекцію засобів догляду за тілом Natural Beauty, натхненну самою природою для досягнення м'якості та здорового стану шкіри. Насолоджуйтеся не тільки ароматом, що обволікає, але і реальними перевагами цього унікального продукту. Розкішні формули, ефективні та приємні у використанні, перетворюють вашу шкіру щодня.

Освіжаючий, як фруктовий десерт, лосьйон Wild Fig & Manuka Honey – ваш шлях до неймовірного відчуття комфорту та зволоження. Дайте вашій шкірі розкіш, на яку вона заслуговує. Зачаруйте себе – придбайте цей лосьйон вже сьогодні!

тип аромату: фруктовий, гурманський
аромат: дикий інжир, мед манука
швидко вбираюча формула
зволоження 24 години
об`єм: 236 мл
країна-виробник: США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 250мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Увлажнение