Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Venozniy бальзам для ніг "венозний" імідж

130 грн
Описание

Виробник: ИМИДЖ Лаборатория
Тип засобу: Бальзам
Торг
Кілька примірників у наявності

Venozniy бальзам для вен "Венозний" Знеболюючий з охолоджуючим ефектом. Виробник: Імідж Лабораторія / Імідж cosmetics.
Спеціально розроблена інноваційна формула Знеболюючого бальзаму для ніг Venozniy має комплексний вплив. Ефірна олія м'яти та ментол, що входять до складу бальзаму, є природними анестетиками, вони швидко знімають больові відчуття та мають охолодний ефект. Поєднання масла ялиці та імбиру не тільки нормалізує кровообіг, а й покращує лімфообіг, і як наслідок знімають набряклість. Троксерутин зміцнює стінки судин та підвищує їх еластичність. Кінський каштан завдяки вмісту есцину знімає застій і розсмоктує тромби. Доповнює ефект подорожник, він має ранозагоювальну дію та покращує кровообіг. Таке унікальне поєднання компонентів у складі бальзаму – швидко знімає біль, втому, напругу та незабаром після нанесення, дозволить Вам відчути легкість у ногах.
Спосіб застосування: Невелику кількість крему нанести на чисту суху шкіру ніг масажними рухами, втирати до повного вбирання.
Активні компоненти: гліцерин, ментол, мінеральна олія, молочна кислота, екстракт волоського горіха, екстракт кінського каштана, екстракт подорожника, ефірна олія імбиру, ефірна олія ялиці.

Обсяг: 100 мл.
Виробник: "Імідж лабораторія"
Країна виробник : Україна

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары