Все категории
Добавить товар

Artistry signature select™ набір «все й одразу»

3650 грн
Описание

Виробник: Artistry
Тип засобу: Набори
Кілька примірників у наявності

Бажаєте мати власний спа-салон просто у себе вдома? Завдяки набору «Все й одразу» від Artistry Signature Select ™ ви можете доглядати за своєю шкірою тоді, коли ви цього хочете.

Спробуйте різні варіанти, комбінуйте їх між собою та насолоджуйтеся розкішнім спа-доглядом!

Подбайте про свою шкіру разом із різноманітними за текстурою та ароматами засобами, використовуючи їх у техніці бодімаскінг. Перед початком ритуалу краси попередньо очистьте шкіру, для чого достатньо прийняти звичайний розслаблювальний душ.

Рецепт краси «Все й одразу»

1. Пом'якшувальний і очищувальний гель для душу. Почніть спа-догляд за своїм тілом з очищення. Гель під час використання перетворюється на невагому ароматну піну, ніжну, немов хмара. У його складі фітокомпоненти Nutrilite™:

ефірні олії вечірньої примули і перили — для живлення, пом'якшення та зволоження шкіри;
цитрусові екстракти — для посилення природного захисного бар'єра і запобігання пересихання та забруднення шкіри внаслідок негативного впливу чинників довкілля.

Наприкінці процедури просто змийте залишки гелю під проточною водою.

2. Відлущувальний скраб для тіла. На другому етапі важливо додатково пом'якшити й очистити шкіру. Приємний бонус — антицелюлітний ефект скрабування. Щоб досягти найкращого результату, рухайтеся знизу вгору, робіть це дуже акуратно та дбайливо.

Суміш ефірних олій перили, вечірнього первоцвіту й асаї подарує справжнє розслаблення.
Екстракт смородини Nutrilite™ зробить шкіру ніжнішою та пружнішою.

Наприкінці скрабування змийте залишки продукту зі шкіри.

3. Антицелюлітний лосьйон із ефектом ліфтингу. Щоб зробити шкіру максимально підтягнутою, гладенькою та гарною, масажними рухами втирайте лосьйон у проблемні зони. Робіть процедуру вранці та ввечері. У складі фітокомпоненти із сертифікованих плантацій Nutrilite™:

кофеїн;
олія кавових зерен;
екстракт морських водоростей;
екстракт гранатових зерен.

4. Живильний крем для вирівнювання шкіри. На цьому етапі натуральні компоненти Nutrilite™ додатково подбають про вашу шкіру:

екстракт насіння білої чіа та олія вечірнього первоцвіту підживлять клітини корисними речовинами та посилять бар'єр, що утримує вологу;
екстракт вишні ацероли у складі ексклюзивного освітлювального комплексу подарує шкірі особливе сяйво.

5. Зволожувальний захисний гель. Наноситься після душу для захисту шкіри від негативних зовнішніх впливів та глибокого зволоження протягом 48 годин. Завдяки "розумній" формулі гель підлаштовується під індивідуальні особливості шкіри і може регулювати ступінь її зволоженості.

У складі продукту компоненти, зібрані з екологічно чистих полів Nutrilite™:

екстракт квітів персика і листя зеленого чаю — для захисту шкіри від руйнівного впливу вільних радикалів та інших негативних чинників.

Властивості

Що таке бодімаскінг?

Це особлива програма догляду за тілом, що складається з декількох послідовних процедур, які доповнюють одна одну та посилюють взаємний ефект.

Переваги:

Індивідуальна програма догляду, спрямована на вирішення персональних завдань конкретно вашої шкіри.
Продумане поєднання текстур та ароматів дарує ні з чим не зрівнянне задоволення від спа-процедур.
Послідовне використання косметичних продуктів дає змогу отримати швидший та ефективніший результат.
Простота застосування всіх засобів програми дозволяє влаштувати справжній спа-салон у своїй ванній.

Застосування

Теплої пори року регулярно доповнюйте догляд захисним зволожувальним гелем. Наносьте його на ледь зволожену шкіру коловими рухами від стоп і до зони декольте та шиї.
Холодної пори року частіше використовуйте живильний вирівнювальний крем. Коліна, стопи та лікті регулярно скрабуйте, щоб зробити шкіру в цих зонах м'якшою та ніжнішою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавец
Днепр
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары