Все категории
Добавить товар

Антицелюлітне обгортування «лайм і м’ята»

220 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Антицелюліт

Кожна жінка прекрасна, особлива і неповторна, але є проблема, яка зачіпає мабуть кожну з нас: целюліт — ненависна «апельсинова шкірка». Природа так покерувала, що жіноче тіло має більшу схильність до утворення целюліту. На його появу впливає харчування, тугий одяг, мала кількість води, гормональний фон і догляд за шкірою. Для ефективної боротьби з целюлітом наші технологи розробили холодне обгортування для проблемних ділянок шкіри.

Холодне антицелюлітне обгортування допомагає звузити пори і вивести токсини за допомогою лімфи і внутрішніх органів. Холодний вплив під час процедури допомагає зміцнити судини, підвищити тонус шкіри, а також зняти втому в ногах, прибрати набряклість. Олія ментолу глибоко проникає у шкіру, охолоджує її, що сприяє тонізації шкіри. Обгортування підсилює дію антицелюлітного масажу.

Спосіб використання
Нанести на проблемні ділянки тіла рівномірним шаром, обгорнути плівкою, залишити на 10-30 хвилин в залежності від чутливості шкіри та товщини нанесеного засобу. Після використання ретельно вимити зону нанесення. Уникати попадання засобу на слизові оболонки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
ori_kriss
Ori_kriss
Ивано-Франковск
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары