Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Лосьйон для тіла motto

79 грн
Описание

Тип засобу: Лосьйон

Лосьйон з квітково-фруктовими нотками має невагому консистенцію й забезпечує професійний догляд за жіночою шкірою. Він володіє регенераційними та зволожувальними властивостями та надає розкішний ненав'язливий аромат.

Парфумований лосьйон для тіла Farmasi Motto Body Lotion відновлює порушений гідроліпідний баланс епідермісу за рахунок вмісту активних компонентів. Він запобігає процес випаровування вологи і формує навколо шкірного покриву невидимий захисний бар'єр. Крім того, засіб інтенсивно насичує епідермальний шар поживними речовинами і сприяє його делікатній регенерації. Він надає потужний пом'якшувальну, гарний освіжаючий і дбайливе заспокійливу дії. Лосьйон розгладжує дрібні зморшки, активізує процес клітинної реновації і покращує колір шкіри.

Склад: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Ceteareth-20, Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Cyclopentasiloxane, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool.

100мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары