Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Скраб для тіла/ліц

330 грн
Описание

Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Прекрасний і ефективний скраб від французької марки Nuxe однозначно потішить вас своєю якістю та результативністю.
До складу продукту входять відлущувальні частинки натурального рослинного походження, а також пелюстки квітів мигдалю, які добре пом'якшують і живлять шкіру. Засіб делікатно, але дуже ефективно відлущить усі ороговілі частинки та видалить забруднення. Це посприяє насиченню кисню в шкірі, зробить її більш сяйною, гладкою й шовковистою. Також пілінг поліпшить мікроциркуляцію й посприяє зменшенню зморщок. Цей скраб не містить парабенів, штучних ароматизаторів, мінеральних олив і складників тваринного походження. Продукт некомедогенний і підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування
наносити 1-2 рази на тиждень на вологу шкіру, легко промасувати та ретельно змити водою.

Скраб для тела Nuxe 200 мл - 430грн.

М'який скраб для обличчя від французького бренда Uriage чудово очищає, зволожує й заспокоює шкірний покрив. Він підходить для комбінованої, чутливої та нормальної шкіри. Засіб ефективно чистить забруднені пори, дбайливо доглядає за клітинами. У складі — поліетиленові частинки з фруктовими кислотами. Вони швидко видаляють змертвілі частинки, надаючи шкірі натурального сяйва. Після кількох таких процедур вона стає більш гладкою, шовковистою. Клітки набувають гарного захисту від зовнішніх чинників завдяки термальній воді в складі скрабу. Засіб безпечний для здоров'я, його протестовано дерматологами в лабораторних умовах.

Скраб Uriage 50 мл - 330 грн.

Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel 100 мл — унікальний засіб, до складу якого входять мікрогранули, що забезпечують комплексне та глибоке очищення від огрубілих частинок.
Bioderma Sebium Exfoliating Purifying Gel призначений для очищення жирної та комбінованої шкіри обличчя. Регулярне застосування гелю-скрабу гарантує відновлення пошкодженого шкірного покриву. Компоненти косметичного препарату відлущують відмерлі частинки, забезпечуючи помітний омолоджувальний ефект.

Bioderma Sébium Exolifating Purifying Gel 100 мл - 330 грн.

Чудовий набір для знайомства з продукцією NUXE, компактні мініатюрки можна брати із собою в подорож, у машину, сумочку.
Набір Nuxe R819ve de Miel My Cocooning Ritual Care Kit — це набір із 4 ультракомфортних засобів, призначених для сухої та чутливої шкіри.
Скраб для тела Nuxe Rêve de Miel Gourmet Nourishing Body Scrub 30ml
Очисний гель для обличчя і тіла Nuxe Röve de Miel Surgras Cleansing Gel 30ml
Ультракомфортний бальзам для обличчя Nuxe Röve de Miel 15 мл
Масло бальзам Nuxe Rêve de Miel Melting Body Oil Balm with Honey 30ml

Набор Nuxe - 440 грн.

Країна в інстраграм: *********************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
elena968495
elena968495
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?