Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Lr aloe vera спрей "швидка допомога"

325 грн
Описание

Виробник: LR Health & Beauty
Тип засобу: Спрей

Кілька примірників у наявності
Торг

Aloe Vera Emergency spray від LR - багатоцільовий догляд за шкірою обличчя та всього тіла. Містить 83% чистого Алое Віра. До його складу входить прополіс, який посилює властивості Алое Віра, як антибіотика. Плюс ретельно підібраний набір екстрактів 12 лікувальних трав, які посилюють захисні та лікувальні властивості Алое Віра.
Використовується при невеликих пошкодженнях шкіри (подряпини, садна, укуси комах) та опіках: має заспокійливу та протизапальну дію. Має приємний охолодний ефект.
Спрей застосовується при таких захворюваннях шкіри:
як екзема, псоріаз, що оперізує лишай, червона пітниця. Ефективний при жіночих захворюваннях – ерозії, запальні процеси. Допомагає відновленню волосся, зміцнює коріння волосся. Дає чудові результати при лікуванні простудних захворювань – ангіни, нежиті, бронхіту, ларингіту, трахеїту. Відмінний засіб при опіках, висипах, алергіях від зіткнення з отруйними рослинами, від укусів комах, дитячої попрілості і навіть при вітрянці.
Можливе використання для шкіри голови (заспокійливий ефект), а також для волосся як кондиціонер. Для цього нанесіть на шкіру голови та коріння, залиште на ніч (можна покласти під голову рушник для вбирання надлишків спрею). Спробуйте компреси навколо очей для надання свіжості, зняття набряклості, зволоження та тонізування шкіри (охолодіть у холодильнику ватяні диски, просочені спреєм Алое Віра, використовуйте як компрес на область навколо очей протягом 10-15 хвилин). Спрей створює освіжаючий та антисептичний ефект на ступні ніг.
Об'єм: 400 мл.
Активні компоненти: Гель Алое Віра 83%, Алантоїн, Прополіс, Екстракти 11 рослин: квіти календули; деревій; чебрець; ромашка; кульбаба; листя евкаліпту; квіти пасифлори; листя шавлії; корінь імбиру; кора сандалового дерева; бурачник.
Виробник: Німеччина, LR Health & Beauty Systems GmbH.
Ціна за 1 шт.
Термін придатності до споживання: 21.03.2024
Кожен покупець отримує подарунок:)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?