Все категории
Добавить товар

Олія ши (карите)

110 грн
Описание

Олія ши (Каріте) — одна з найцінніших олій, яка має неймовірний перелік ефективних косметичних властивостей:

Зволожувальний, пом'якшувальний. Завдяки високому вмісту рослинних жирних кислот і неомильних жирів, проникає в глибокі шари епідермісу, інтенсивно зволожує (до 8 годин впливу) і живить шкіру. Ідеально підходить для догляду за шкірою немовлят і дітей. Пом'якшує й заспокоює шкіру після гоління та депіляції. Як основа для масажу — забезпечує чудове ковзання рук масажиста, а після не залишає відчуттів липкості та жирності на шкірі.

Омолоджувальний. Стимулює синтез природного колагену, уповільнює процеси старіння. Покращує колір обличчя, розгладжує дрібні зморшки, усуває пігментні плями. Легко вбирається, не забиває пори.

Регенерувальний. Пробуджує процеси глибокої регенерації шкіри. Підвищує тонус і пружність шкіри (замінюється під час вагітності), усуває розтяжки та рубці.

Відновлювальний. Відновлює структуру волосся, зміцнює корені та покращує стан шкіри голови.

Протизапальний, загоювальний. Має потужну антисептичну та бактерицидну дію — застосовується у разі опіків, подряпин, ран, екземах, дерматитів, вугрової висипки.

Захисне. Є надійним захистом від шкідливого впливу УФ-променів (застосовується для безпечної та рівної засмаги), а також під час обвітрювання й обмороження шкіри.

І нарешті — олія Ши одна з небагатьох олій, яка здатна сприятливо впливати не тільки на шкіру, але й на м'язи.

Протинабрякову. Стимулює капілярний кровообмін у м'язових тканинах. Знімає напруження м'язів після інтенсивних спортивних тренувань. Застосовується у разі травм зв'язок і м'язів, захворювання суглобів і ревматизму.

Наш сайт: ***************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
liliy...
liliyakaftanyuk87573
Киев
Была

Похожие товары