Все категории
Добавить товар

Мило "shungite way" ( шунгітове мило)

100 грн
Описание

Тип засобу: Мило

Екологічно чисте мило "Shungite Way"
• маючи лікувальний ефект
• впливаючи на клітинному рівні
• прискорює епітелізацію шкіри
• водночас відбувається оновлення епідермісу та уповільнюється процес старіння шкіри.
Мило виготовлене за старовинною традиційною технологією султанів
на основі 25 лікувальних трав Алтая, натуральних олій виробництва Франції та Голландії та жирів, не містить нафтопихій та інших хімічних елементів.

Застосування мила "Shungite Way" надає на організм людини:
• протизапальна,
• бактерицидна,
• антисептична,
• протиалергенні,
• імуностимулювальна дія.

Мило розв'язує такі проблеми:

1. Дерматологічні (шкірні) захворювання — нейродерміти, псоріаз, екзема, мікози, вугрові висипки (акнз), різні висипки тощо;
2. Алергія, алергічні дерматити (роздразнення шкіри);
3. Облисіння (алопеція), лупа, свербіж, себорея, посічені/ломке волосся;
4. Порізи, рани, укуси, розсмоктує післяопераційні шви, шрами;
5. Гіпергідроз ніг (споживаність ніг і неприємний запах) і грибкові захворювання ніг;
6. Вікові/печивкові пігментації, веснянки, папіломи та ін.;
7. Гінекологічні, урологічні, проктологічні (геморой).

Способи застосування:
1. У разі шкірних/дерматологічних захворювань, порізи, рани, укуси — щоденне застосування мила.
Набрилити милом уражену зону шкіри, не давши висохнути знову намилити. Не витирати обличчя й дати обсохнути природним способом. Після цього на вологе обличчя й шию тонким шаром нанести крем (зволожувальний, омолоджувальний, для проблемної шкіри). Усі креми мають ліфтинговий ефект, підтягує шкіру обличчя й шиї, усуває дрібні зморшки.

2. Регулярне використання лікувального мила допомагає позбутися лупи, сверблячки, подразнення шкіри голови, випадання] облисіння сприяє зміцненню коренів волосся й надає волоссю здоровий блиск і шовковистість.
Намильте голову та промийте. Другий раз намильте голову, потримайте 3-5 хв, не змиваючи знову намилити та промасажувати голову. Змити.

3. У разі вугрових висипок і проблемної шкіри — умивайтеся милом двічі на день (утром і ввечері). Намильте обличчя, потримайте 2-3 хв і не давши висохнути милу, не змиваючи попереднє нанесення, намилити обличчя ще раз. Потім потрібно вмитися. Не витирати обличчя й дати обсохнути природним способом. Після цього на вологе обличчя й шию тонким шим нанести крем для проблемної шкіри. Крем містить сильний антиоксидант — фулерен, який працює на клітинному рівні та відновлює всі біологічні процеси організму, має протизапальний і регенерувальний ефект для шкіри обличчя та шиї. У разі виникнення рецидиву у разі вугрових висипок — необхідно продовжувати процедуру упродовж двох днів. Якщо процес запалення збільшується, тимчасово зупинити застосування крему!! Користуватися тільки лікувальним милом. Коли процес запалення припиниться, потрібно відновити процедуру використання крему.

4. Гіпергідроз ніг ( пітливість ніг і неприємний запах) і грибкові захворювання ніг — щодня ввечері мити ноги милом. Для швидкого результату необхідно намилити рясно милом ноги, потримати 2-3 хв, ще раз намилити ноги та тільки потім змити мило. Не витирати ноги та дати обсохнути природним способом.

5. Порізи, рани, укуси, розсмоктує післяопераційні шви, шрами — намилити милом і тримати до висихання (повторити кілька разів)

6. Гінекологічні та урологічні захворювання — щодня проводити процедуру (підмиватися) милом, проводити спринцювання мильним розчином і потім чистою водою.

7. Проктологія (геморой), закрепи, очищення кишківника — зробити клізм на основі мила.

Мыло "Shungite Way"
ECO. Екологічний чистий продукт, не містить нафтопихій та інших хімічних елементів. Наше мило, виготовлене з натуральних олій і жирів за старовинною традиційною технологією, містить максимум корисних поліненасичених і насичених жирних кислот, які необхідні для утворення мембран клітин і нервових волокон на всій поверхні шкіри.
Олії містять у собі вітаміни групи А, Д, Е натуральний Альфа (а), Бета (в),гама, (Y) і Дельта, що сприяє вилікуванню різних розладів шкіри. Також олії містять у собі насичені жирні кислоти, як-от лауринова, міристинова, пальмітинова, олеїно…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
vitaliy201401
vitaliy201401
Была

Похожие товары