Все категории
Добавить товар

Phenomen-all, 57ml

1000 грн
Описание

№1 для щоденного вирішення проблеми врослого волосся. Заспокоює роздратування, пом'якшує клітини шкіри для запобігання і лікування врослого волосся. Покращує стан шкіри в зоні розтяжок і шрамів. Застосовується для будь-яких типів шкіри. Здатний балансувати виробництво себума при жирній шкірі. Прибирає роздратування на сухій шкірі. Пом'якшує шкіру, регулює її зволоженість. Омолоджує, зволожує, розгладжує, «полірує» шкіру. Підходить для догляду за чутливою і пористою шкірою. Усуває вугровий висип, перешкоджає передчасному старінню шкіри, стимулює ріст нових клітин в глибоких шарах шкіри, надає шкірі пружність, бархатистість і ніжність, знімає роздратування і запалення, має цілющу дію при екземі і дерматозах.

Спосіб застосування: Невелика кількість Phenomen-all розігріти в долонях, потім активно втерти на необхідні ділянки обличчя і тіла. Перші 2 тижні використовувати щодня, у міру поліпшення стану шкіри і вирішення проблеми врослого волосся, застосування Phenomen-all поступово скоротити до 2-3 разів на тиждень.

Склад: Масло плодів дерева Ши, кокосове масло, масло жожоба, кунжутне масло, виноградне масло, вода, екстракт квітів календули, шавлія, масло рожевого дерева, масло шкірки грейпфрута, масло іланг-ілангу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
olena70751
olena70751
Львов
Была

Похожие товары