Все категории
Добавить товар

Масажний гель з екстрактом червоного перцю та хріну

178 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Гель

Кілька примірників у наявності

Гель з подвійною, зігріваюче-охолоджуючою, дією відмінно знімає біль, запалення і набряки у суглобах і м'язах, а також м'язову напругу та втому. Здійснює місцеву подразнюючу та відволікаючу дію, викликає локальний прилив крові та сприяє посиленню обмінних процесів, завдяки чому допомагає зняти застійні запальні і больові синдроми в м'язах і суглобах.

Ефективний для боротьби з целюлітом та схуднення: стимулює кровообіг і теплообмін в проблемних зонах, прискорює процеси спалювання і розщеплення жирів.

Може використовуватися для:

1. місцевого застосування в складі комплексної терапії захворювань суглобів (артрози, остеохондрози і артрити, в т. ч. при ревматизмі), міалгії і болю при травматичних ушкодженнях м'язів, сухожиль, зв'язок (в тому числі побутових) неврологічних захворюваннях (невралгії, неврити, ішіас, люмбаго і радикуліти);

2. розігрівання після переохолодження і при застуді;

3. швидкого відновлення після інтенсивних фізичних навантажень;

4. масажу і обгортань в антицелюлітних програмах (при «щільній», фіброзній формі целюліту).

ВАЖЛИВО! Розігріваюча дія крему в повній мірі проявляється через 10 хв. після нанесення і супроводжується локальним почервонінням шкіри, яке триває до 30 хв (це нормальна реакція, що викликана посиленням місцевого кровообігу). Перед використанням рекомендується провести тест на чутливість.

У разі передозування, щоб зменшити розігріваючий ефект гелю, шкіру можна змастити будь-якою рослинною олією.

Не змивайте водою, це посилить розігріваючу дію!

Містить: олеорезин червоного перцю, екстракти: імбиру, хріну, полину, м'яти; гліцерин, камфору, ментол, касторову олію, ефірну олію евкаліпта.

Олеорезин червоного перцю (є натуральним екстрактом) - глибоко проникаючи в тканини, розігріває їх зсередини, стимулює нервові закінчення, кровообіг і обмінні процеси. Є провідником інших активних компонентів. Потужний антиоксидант. Підвищує тонус і еластичність шкіри, сприяє зменшенню проявів целюліту і схудненню.

Екстракт хріну - природний антиоксидант і бактерицидний засіб, що має протизапальну, протинабрякову і регенеруючу дію. У народній медицині здавна використовується при застудах і болях в м'язах та суглобах.

Екстракт імбиру - має потужну антисептичну, тонізуючц і антиоксидантну дію, сприяє виведенню токсинів. Ефективно знімає болі в суглобах, м'язовий біль, набряки. Прискорює обмінні процеси, сприяючи схудненню.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары