Все категории
Добавить товар

Зволожуючий крем для тіла з ефектом сяйва

230 грн
Описание

Зволожуючий крем для тіла з ефектом сяйва Cream Luminisidad Effect
Цей зволожуючий крем для тіла трохи особливий. Він дає нам м’який атласний блиск для підкреслення моменту нашої «краси».
Зволоження, золотисті блискітки та трохи більше кольору в одній упаковці. Це буде дуже природно, якщо ви брюнетка, і чудово, якщо ви дуже біла. Ви можете наносити його в будь-який час року, хоча він буде виглядати набагато краще влітку, коли ми оголюємо трохи більше тіла. Його подвійна дія стане в нагоді: зволожує та сублімує засмагу.
Нанесіть засіб на все тіло легкими масажними рухами до повного вбирання.
Це буде відмінний варіант для вечірнього виходу з міні-сукнею, опромінене блиском ваших ніг або шкірою декольте... Ви можете наносити лише окремі зони, залежно від одягу, який ви носите. У цьому кремі для тіла з ефектом сяйва Deliplus сконцентрував зволожуючу дію гліцерину; масло ши (регенератор і відновлювач пошкоджених тканин), багате вітамінами і мінералами. Бетаїн, який, окрім посилення гідратації, стимулює вироблення колагену та мінімізує подразнення.

Вітамін Е забезпечує живлення і, перш за все, захист від агентів, які окислюють і старіють клітини шкіри. Група перламутрових пігментів залишає ефект блиску, який виділяє нас.
Він має приємний запах і не густий на дотик, як більшість зволожуючих засобів для тіла; він досить легкий. Він дуже швидко вбирається і залишає на нашій шкірі блиск, який є не більш ніж блискучими мікрочастинками, це не жирний ефект. Це м'яка і ніжна вуаль з гламурним відтінком золота.

150мл
Марка Deliplus
Виробництво Іспанія
Ціна 230грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Питание Увлажнение
Продавец
irinakip
irinakip
Супер-продавец
Кривой Рог
71% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?