Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Thalgo - поживна олія моно 100 мл

1770 грн
Описание

Поживна Олія моно Iles Pacifiques Monoi Nourishing Oil. Формат спрея забезпечує не тільки зручне нанесення, але і оптимальний витрата засобу. Після використання масла ваша шкіра буде пахнути вишуканими чуттєвими розслаблюючими ароматами моно.
Поживна Олія моно Thalgo Iles Pacifiques Monoi Nourishing Oil
Бархатисте масло з легкою нежирною текстурою миттєво вбирається, роблячи шкіру неймовірно м'якою, ніжною і гладенькою. Формат спрея забезпечує не тільки зручне нанесення, але і оптимальну витрату засобу. Після використання масла ваша шкіра буде пахнути вишуканими чуттєвими розслаблюючими ароматами моно.

Екстракт водорості каулерпи Лентілліфера, що виростає на мілководних піщаних берегах, що входить до складу продукту, ефективно відновлює шкіру, підвищуючи її пружність і еластичність
Головний інгредієнт водоростей ЛАГУН * Водний екстракт водорості каулерпи Лентілліфера (Caulerpa Lentillifera). Ця водорість росте на піщаних, мілководних берегах тихоокеанських островів. Культивується і делікатно збирається в спокійних водах ІндоТіхоокеанского архіпелагу. Водний екстракт водорості отримують шляхом мацерації і фільтрації.

Водорості ЛАГУН відновлює природне зволоження, завдяки високому вмісту моносахарида ксилози, амінокислоти водорості каулерпи надають живильну дію, а мінерали і мікроелементи - ремінералізующєє дію.

Щоденне застосування екстракту водоростей лагун освіжає і зволожує шкіру, роблячи її більш красивою день за днем.
* За винятком Скраб Для Тіла Екзотичні острови.

Аромат Теплий, екзотичний розслабляючий аромат.

Верхні нота: Екзотичні фрукти Серце: Квітка Тіари - Кокос Базова нота: Ваніль - Золотий Пісок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Назначение:
Увлажнение