Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Масажна олія з ефірними маслами

149 грн
Описание

Масаж - це унікальна процедура, яка має благотворний вплив як на фізичний, так і на емоційний стан людини. Олія від «Rise» посилить ефект від умілої дії рук майстра, або ефект самомасажу. Засіб розроблений спеціально для антицелюлітної терапії та масажу так званих проблемних зон. Проводити масаж, застосовуючи такий продукт, дуже комфортно, оскільки він добре вбирається і сприяє легкому ковзанню рук. Склад засобу містить комплекс з ефірних та базових олій. Активні компоненти стимулюють мікроциркуляцію, тім самим нівелюють прояви целюліту. Ефірні олії роблять шкіру більш гладенькою і підвищують її тонус. Олії вирізняється високою проникною здатністю, глибоко зволожують і живлять шкіру.

Ефірна олія апельсина та грейпфрута допоможе у поротьбі проти целюліту. Склад: оливкова олія, олія мигдалю, ефірна олія апельсину та грейпфруту, вітамін Е.

Ефірна олія кориці та ванілі відновлює природні захисні властивості шкіри та нормалізує водно-сольовий баланс. Склад: олія персикової кісточки, олія авокадо, ефірна олія кориці та ванілі, вітамін Е.

Ефірна олія евкаліпту допомогає нормалізувати роботу сальних залоз, відбілює і дезодорує шкіру, допомогає усувати подразнення. Склад: олія макадамії, олія кунжуту, ефірна олія евкаліпту, вітамін Е.

Ефірна олія лаванди усуває запалення, почервоніння, свербіж і лущення шкіри, сприяє загоєнню ран. Склад: олія льону, олія виноградної кісточки, ефірна олія лаванди, вітамін Е.

Об'єм: 150ml

В наявності батери, скраби, бальзам для губ, олії для масажу, волосся, брів, вій

Швидке відправлення: день у день або наступний після оформлення замовлення 👍🏻

🚗 Доставка:
• Чернігів самовивіз
• Нова Пошта
• Укрпошта
• Meest

Оплата:
- Повна на карту
- Післяплата (передоплата 100 гривень, тільки нова пошта)
З любов'ю від Rise 💫

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
anton...
Night shop
Чернигов
100% выполненных заказов
Была