Все категории
Добавить товар

Разогревающее масло bijoux indiscrets можно есть, соленая карамель

890 грн
Описание

Запаліть справжнє полум'я пристрасті ніжним масажем, купіть масло Bijoux Indiscrets Light my Fire – Caramel&Sea salt. Масажне масло з приємною текстурою має "гарячий" ефект, м'який карамельний аромат і смак морської солі.

Поживні компоненти розігрівуючої олії Bijoux Indiscrets Light my Fire – Caramel&Sea salt, зволожують шкіру, роблячи її м'якою та шовковистою. Зігрівальні властивості олії допомагають зняти м'язову напругу, надають розслаблюючу та заспокійливу дію. Легкий масаж стане яскравою прелюдією до основного дійства. Завдяки тому, що олія повністю їстівна, ви можете доповнити мануальну стимуляцію ласками та жаркими поцілунками. З кожним новим дотиком тепловий ефект ставатиме відчутнішим, а солодко-солона композиція максимально розкриє свою ароматну чарівність, створюючи приголомшливу атмосферу близькості з вашим партнером. До складу засобу не входять олії та жири, його безпечно можна використовувати з презервативами з латексу.

Особливості розігрівуючого масла Bijoux Indiscrets Light my Fire – Caramel&Sea salt:

у складі відсутні олії та жири;

аромат солоної карамелі;

сумісність із презервативами;

засіб 2в1 - для масажу та орального сексу.

Бренд Bijoux Indiscrets родом із прекрасної Барселони. Творці бренду надають величезного значення якості, майстерному поєднанню повністю натуральних інгредієнтів та привабливої презентації, яка змушує бажати більшого. косметика, чуттєві аксесуари та іграшки від бренду Bijoux Indiscrets створюються жінками для жінок. Бренд створює не просто продукцію, яка стимулює та розпалює уяву, він створює дизайнерський продукт високого класу в індустрії. Бренд Bijoux Indiscrets – це краса, стиль та спосіб життя, якого гідна кожна жінка. Всі продукти бренду Bijoux Indiscrets виробляються з гіпоалергенних компонентів і не тестуються на тваринах.

Додайте оригінальну солодко-солону нотку у ваш секс, купіть олію, що розігріває Bijoux Indiscrets Light my Fire – Caramel&Sea salt.

Склад: гліцерин, аромат, вода, екстракт кореня женьшеню, сахарин натрію, бензоат натрію, сорбат калію.

Основа: без олії та жирів.

Аромат: карамель.

Об'єм: 100 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная
Объем:
100 мл