Все категории
Добавить товар

Массажное масло в виде свечи свечки массажная свечa petits joujoux (190 г) роскошная упаковка

1650 грн
Описание

аромати:
ваніль та сандалове дерево, грейпфрут та бергамот, мускус та пачулі, кокос та ананас, гранат та перець, кассіс та амбра, імбирний бісквіт

Пропонуємо купити масажну свічку Petits Joujoux - Rome - Grapefruit and Bergamott з яскравим ароматом грейпфрута і бергамота, який має дію, що бадьорить і збуджує. Просто уявіть: спекотне римське літо, пахучий цитрусовий сад, пряний бергамот і повна свобода для незабутніх пригод.

Свічка "A Trip to Rome" має одночасно свіжий і пряний аромат і точно сподобається сміливим любителям експериментів. Поєднання грейпфрута та бергамоту покращує настрій, допомагає відновити сили та надає стимулюючий ефект.

Після того, як ви запалите свічку, її віск розтане і перетвориться на теплу масажну олію, збагачену живильними інгредієнтами. Масло ши та масло жожоба доглядають шкіру, живлять її і надають ніжної шовковистості. Після масажу на шкірі залишається легкий аромат, який нагадуватиме вам про хвилюючий римський досвід.

Розкішні масажні свічки Petits Joujoux — це справжня подорож шістьма чарівними ароматами, натхненними шістьма прекрасними місцями нашого світу. Чудовий варіант для подарунка! Свічки Petits Joujoux виготовлені з натуральних компонентів без будь-яких штучних барвників та консервантів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная

Похожие товары