Все категории
Добавить товар

Силиконовый гель масло для массажа всего тела bijoux indiscrets slow sex full body massage

830 грн
Описание

Прелюдія – це подорож повна насолоди. Вирушайте у цю подорож разом із партнером, купіть силіконовий гель для масажу всього тіла Bijoux Indiscrets Slow Sex Full body massage. Ніжний силіконовий гель ідеально підходить для масажу всього тіла, включно з пікантними зонами. Він робить шкіру шовковистою, залишаючи на ній легкий аромат кокосу.

Приємна текстура гелю для масажу всього тіла Bijoux Indiscrets Slow Sex - Full body massage, має довгий ковзний ефект. Силіконова основа дозволяє використовувати гель навіть у ванній, приносячи свіжі тропічні та чуттєві нотки у ваші ігри. Ідеально підходить для чутливої шкіри та не викликає алергії, завдяки натуральним інгредієнтам. Гель можна використовувати з контрацептивами з латексу та іграшками, крім іграшок із силікону.

Силіконовий гель для масажу тіла Bijoux Indiscrets Slow Sex Full body massage – це:

силіконова основа;

кокосовий аромат;

сумісність з контрацептивами з латексу та іграшками (крім іграшок із силікону);

безпека при масажі пікантних зон;

шовковистий ефект на шкірі;

гіпоалергенний склад.

позитивний та веганський бренд Bijoux Indiscrets запустив лінійку косметики Slow Sex. Основна ідея лінійки Slow Sex - іноді необхідно сповільнитися і насолодитися дорогоцінними моментами в цьому світі, що швидко змінюється. Немає нічого ганебного у вивченні своєї чуттєвості: торкайтеся, грайте, балуйтеся та отримуйте задоволення, без табу, обмежень та сорому. Всі продукти бренду Bijoux Indiscrets виготовляються з натуральних, гіпоалергенних інгредієнтів і не тестуються на тваринах.

Побалуйте вашого партнера справжнім релаксом, що переходить у сильне збудження, купіть ніжний гель для масажу всього тіла Bijoux Indiscrets Slow Sex Full body massage.

Склад: пропандіол, вода, гідроксиетилцелюлоза, бензоат натрію, сорбат калію, гуара гідроксипропілтримонійхлорид, динатрій едта, натрій-сахарин.

Основа: силіконова.

Аромат: кокос.

Об'єм: 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная
Объем:
50 мл