Все категории
Добавить товар

Массажный лосьон sensuva масло с феромонами для тела для массажа ваниль лаванда...

680 грн
Описание

Пропонуємо купити масажний лосьйон Sensuva - Me&You Lavender Vanilla (125 мл) з феромонами, наповнений феромонами, натуральними оліями та екстрактами, створений за спеціальною формулою Hyper Glide для по-справжньому довгого чуттєвого масажу. Феромони, які підходять для чоловіків і жінок, створять хвилюючу атмосферу і подарують впевненість у своїй привабливості, а силікон у складі забезпечить тривале ковзання. Лосьйон огорне ніжним ароматом лаванди з теплою ноткою солодкої ванілі та зробить шкіру м'якою, гладкою і шовковистою. Флакон зі зручним дозатором!

Розкішна лінійка Me&You розроблена для збудливого або релакс-масажу, містить компоненти, що доглядають за шкірою, та унікальні ароматичні композиції. Особливості лосьйону Sensuva - Me&You Lavender Vanilla:

особлива формула Hyper Glide, до складу якої входить вода, силікон (диметикон) і олії, забезпечує тривале ковзання, довго не поглинається і не випаровується з поверхні шкіри, що дає змогу використовувати лосьйон дуже економічно;
феромони унісекс: і чоловік, і жінка почуватимуться привабливими для партнера, збудженими та сексуальними;
екстракт гуарани ефективно підтягує шкіру, покращує метаболічні процеси й усуває набряки;
екстракт кореня маку чинить тонізуючу і регенерувальну дію;
екстракт листя розмарину надає тонізувальний ефект, розгладжує шкірний рельєф;
олія листя чайного дерева має активні загоювальні та антисептичні властивості;
вітамін Е і кокосова олія активно живлять шкіру, надаючи їй м'якість і сяйво;
унікальна ароматична композиція - квітково-деревний заспокійливий аромат лаванди плюс теплий і солодкий запах ванілі створять комфортну атмосферу;
пляшечка зі зручним дозатором дає змогу економічно й акуратно витрачати лосьйон.
Масажний лосьйон Sensuva - Me&You подарує чарівні моменти близькості і хвилюючі відчуття, зробить шкіру оксамитовою і ніжною. Дозвольте собі трохи розкоші та солодкої млості!

Sensuva - це натуральна косметика для тих, хто любить насолоджуватися своїм тілом і тілом партнера, слідкує за своїм здоров'ям і цінує якісні інгредієнти.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize