Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Щітка для сухого масажу, hillary, мило, олія, масаж, бандажі, обгортання

1239 грн -88% 160 грн
Описание

❤️Антицелюлітна суха олія - 270 грн

Легка шовкова олія для структурування контурів тіла. Має виражену лімфодренажну, розгладжуючу, відновлюючу дію. Дорогоцінна олія ксименії у складі ефективно бореться проти апельсинової кірки та розтяжок, стимулює спалення жирових тканин. А олія дині Калахарі активно зволожує та забезпечує проведення активних речовин в глибокі шари шкірі, підвищуючи ефективність дії олії у 2 рази. Олія миттєво вбирається та не залишає слідів на одязі.

❤️Щітка для сухого масажу - 299 грн

❤️❤️Олія + щітка - 399 грн

❤️Антицелюлітне масажне мило з вівсянкою та ксименією - 130 грн

Допомагає боротися з целюлітом завдяки масажній дії та вмісту олії ксименії, яка стимулює спалення жирових тканин. Вівсяні пластівці у складі містить ніжно відлущують ороговілі клітини, сприяють розгладженню та пом'якшують шкіру. Масажна дія збільшить циркуляцію крові та лімфи, що сприятиме виведенню зайвої рідини та зменшить набряки.

❤️Антицелюлітні обгортання з олією ксименії - 259 грн

Процедура для зменшення проявів целюліту, підвищення тонусу шкіри та укріплення судин. Бандажі для обгортань просякнуті речовиною, складники якої активізують обмін речовин, роблять шкіру пружнішою та еластичнішою. Дорогоцінна олія ксименії у складі ефективно бореться проти апельсинової кірки та розтяжок, стимулює спалення жирових тканин. Шлаки, токсини та зайва рідина, які виводяться завдяки процедурі на поверхню шкіри, абсорбуються на бандажних бинтах.

❤️Антицелюлітний скраб з ксименією - 260 грн

Ефективний ексфоліант на натуральній основі ретельно очищає шкіру та м’яко відлущує відмерлі клітини верхнього шару, не травмуючи й не викликаючи подразнень. Бореться з проявами целюліту й розтяжками. Ефективно готує шкіру до подальшого догляду та дає змогу корисним інгредієнтам краще засвоюватися.

Олія ксименії бореться проти апельсинової кірки та розтяжок, стимулює спалення жирових тканин. Комплекс ефірних олій тропічної вербени та лимону покращує стан шкіри, розладжує та оздоровлює її. Вітамін Е

❤️Курс для антицелюлітного догляду, в який входять усі ці продукти та 6 пачок обгортань 1239 грн.

Звертайтеся за детальнішою інформацією!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Антицеллюлитные
Продавец
voguesis
voguesis
Луцк
Была