Все категории
Добавить товар

Сонцезахисний мінеральний лосьон для тіла та обличчя від doterra spf30

1120 грн
Описание

Мінеральний лосьон я купляла з офіц сайту Doterra. Купляла один лосьон, але через збій в системі пізніше прийшов 2 пляшка. Продаю цей повністю новий, бо неможливо використати відразу 2, бо лосьон тратиться економно.

Офіційна назва dōTERRA Sun Face + Body Mineral Sunscreen Lotion SPF30

Лосьон підходить для шкіри обличчя та тіла. Структура плотна, білий крем, трохи дає білий відтінок на шкірі через те що він на мінеральній основі. В складі натуральні компоненти, тому можна його для дітей теж. Він веганський, тобто компоненти рослинного походження.

Дійсний до лютого 2025

147 мл

Ціна як куплено - вказано в чеку.

Опис від виробника:

Цей лосьйон, створений на основі ненанооксиду цинку, забезпечує легкий захист широкого спектру від UVA та UVB SPF 30. Завдяки рослинним інгредієнтам, таким як алое вера та вітамін Е, у поєднанні з сумішшю ефірних олій CPTG®, зокрема насіння моркви, ладану та геліхрізуму, цей сонцезахисний лосьйон живить шкіру з ніг до голови.

Ця формула не містить оксибензонів, парабенів і фталатів, а також підходить для веганів, безпечна для рифів і без жорстокості. Контейнер має зручну відкидну кришку, тому ви не втратите кришку під час використання лосьйону. Створено для щоденного використання в будь-якому віці,

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой
Классификация:
Органическая
Тип кожи:
Все типы
Продавец
velenara1202
velenara1202
Ровно
Была

Похожие товары