Все категории
Добавить товар

Мус-автозасмага (середній) st.moriz instant self tanning mousse medium

500 грн
Описание

Цей шикарний косметичний продукт дозволяє отримати гарний золотистий відтінок засмаги без допомоги сонця або солярію - моментально і в домашніх умовах! Британські фахівці розробили засіб із дуже легкою консистенцією, схожою на збиті вершки, щоб забезпечити швидке нанесення тонким шаром. Мус відразу ж вбирається, залишаючи приємний ніжний аромат. Його активні компоненти стимулюють вироблення меланіну, роблячи шкіру сяйною та блискучою.

Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам і додаванню бронзаторів косметична формула забезпечує негайний результат. Приблизно через чотири-шість годин досягається остаточний темно-шоколадний ефект, який не відрізняється від природної засмаги! Водночас не залишається жодних плям або інших неприємностей - шоколадний відтінок рівномірний і бездоганний. Такий результат тримається від трьох до семи днів, а для продовження ефекту необхідне повторне нанесення.

Представлений флакон із мусом забезпечує шестиразове отримання засмаги для всього тіла.

Спосіб застосування: для отримання кращого результату використовуйте аплікатор для нанесення автозасмаги St.Moriz. Ємність з мусом об’ємом у 200 мл забезпечує 6 разове отримання засмаги для всього тіла. Після нанесення мус висихає близько 10 хвилин. Дія від одного застосування цього мусу триває 3-7 днів залежно від роду ваших занять і життєвої активності, ви можете використовувати його з бажаною періодичністю. Цей мус гарантує отримання середнього відтінку засмаги, проте якщо на ваш погляд колір засмаги занадто світлий, нанесіть ще один шар автозасмаги для отримання більш темного відтінку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • 200мл

Похожие товары