Все категории
Добавить товар

Рукавички нітрилові dermagrip ultra ls уп./200 шт. розмір s, m, l

495 грн
Описание

Виробник: WRP
Тип засобу: Інший засіб
Кілька примірників у наявності

DERMAGRIP NITRILE
ПЛОТНІ 6 ГРАММ, РАЗМЕР ТІЛЬКИ S,УП.100 ШТ.
ЦЕНА 495 ГРН./УП.

NITRILE ULTRA PLUS
ДЛИННА МАНЖЕТА, ВЕС 3,5 ГР.,200 ШТ./УП., РАЗМЕР M,L
ЦЕНА 895 ГРН./УП.

Dermagrip Ultra Nitrile Examination Gloves — легкі та гнучкі нітрилові рукавички, які забезпечують гарний рівень захисту, зберігаючи водночас високий рівень спритності та чутливості дотиків.

Нітрилові рукавички Dermagrip не містять порошку та не містять латексу і, як-от такі, пропонують чудове рішення для захисту чутливих рук.

Постачається в коробках по 200

Медичні рукавички забезпечують захист від небажаних і небезпечних речовин як для медичних працівників, так і для пацієнтів. Рукавиці для випробувань DERMAGRIP® Nitrile Ultra LT відповідають міжнародним стандартам і забезпечують їх безкомпромісний захист.

Рукавиці для дослідження Dermagrip® Nitrile Ultra LT розроблені з використанням 100% нітрилу (акрилонітрилбутитадієну), що забезпечує альтернативне рішення для людей, які страждають на алергію на латекс натурального каучуку.

Оптимізований склад і товщина роблять ці рукавички найм'якшими та найзручнішими нітрильними рукавичками. 100% нітриловий матеріал усуває алергічні реакції типу 1, пов'язані з білком латексу натурального каучуку. Опірляє проникнення ширшого діапазону хімічних речовин, ніж латекс натурального каучуку тієї ж товщини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин