Все категории
Добавить товар

Гігієнічний засіб «інтим — ефект»

62 грн
Описание

ОПТОВНІ СКИДКИ:
від 5 шт. - 56 грн.

Низькі ціни зумовлені тим, що товар вирушає без помічників, самим виробником.
Відсилання Новою поштою.
Оплата на карту або можливе надсилання накладеним платіжом.
Фото чеків відправляю на вайбер.
На всі питанняментуйте за цим телефоном.

«ІНТИМ — ЕФЕКТ» є високоефективним протимікробним, протигрибковим і противірусним засобом індивідуального захисту. Застосовується для профілактики та у разі комплексного лікування хворих, що мають бактеріальні, грибкові (стафілокок, стрептокок, грибки роду Кандида), вірусні та змішані інфекції (гонорея, трихомоніаз, хламідіоз, вагіноз, кандідоз, молочниця, статевий герпес и др.).

Склад:

«ІНТИМ — ЕФЕКТ» — абсолютно нетоксичний: не містить спирту, кислоти, токсичні органічні сполуки або солі важких металів, консерванти та інші, що подразнюють шкіру та слизові поверхні речовини. «ІНТИМ — ЕФЕКТ» — це 1% водний розчин неорганічних полімерних солей у поєднанні з натуральними, лікувальними ефірними оліями (евкаліпт, чайне дерево та ін.). 

Свойства:

«ІНТИМ-ЕФЕКТ» має широкий спектр протимікробної, протигрибкової, противірусну, ранозагоювальну та регенерувальну шкіру дії, а також слабку зв'язувальну властивість. Швидко знімає свербіж, подразнення й печіння шкірних і слизових геніталій, запобігає утворенню виділень і неприємного запаху. Очищає, підсушує, освіжає, надає шкірі та слизовому, відчуття свіжості. Прискорює процеси загоєння та регенерації пошкоджених тканин у разі мікротріщин, виразок, потертостей та попрілостей, навіть у присутності біологічних субстанцій (гною, кров, сірозна рідина та ін.). Забезпечує швидке відновлення природної мікрофлори. Не подразнює шкіру та слизові, не порушує кислотно-лужної рівноваги шкіри та слизових, не залишає плям на шкірі та одязі, добре змивається водою.
За багатьма основними показниками перевершує вітчизняні та закордонні аналоги.

Показання:

Для профілактики та під час комплексного лікування хворих, що мають бактеріальні, грибкові (стафілокок, стрептокок, грибки роду Кандида), вірусні та змішані інфекції (гонорея, трихомоніаз, хламідіоз, вагінальний кандидоз, молочниця, статевий герпес та ін.), а також інші замодні механічні пошкодження шкіри та слизових поверхонь сечостатевої колії. 

Спосіб застосування:

Уражені ділянки (почервоніння, мікротріщини, виразки, попрілості, висипання та місця специфічних виділень) добре промити чистою теплою водою, потім зрошити розчином «ІНТИМ-ЕФФЕКТ 3-4 рази на день. Або прикласти тампон, змочений цим же розчином на 3-5 хвилини впродовж 3-5 днів. Уже на 2-3 дні зникає відчуття подразнення, печіння, набряклості. Різко зменшується кількість специфічних виділень і неприємного запаху. З'являється відчуття сухості та комфорту. 

Для профілактичного гігієнічного спринцювання користуються водним розчином препарату з розрахунку приблизно 1/4 об'єму ковпачка (10-12 натискань спрею) на 500 мл чистої води.
Використовувати тільки свіжоприготований розчин.
Своєчасне застосування препарату, особливо відразу після статевого контакту, або відвідування басейну, сауни та інших громадських місць, є перешкодою для проникнення й розмноження на шкірі та слизових різних вірусів, грибків і бактерій.

Протипоказання: Не виявлені.
Препарат запатентований.
Форма випуску: в коробці 1 флакон об'ємом 100 мл із розпилювачем
Термін придатності: 1 рік від дня виготовлення.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары