Все категории
Добавить товар

Масажна щітка для обличчя

119 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Всім доброго часу доби!!

Слава Україні!!

Косметологічні процедури - криниця для краси та здоров'я. Але навіть найінноваційніші процедури не працюватимуть, якщо домашній догляд за шкірою виконується неправильно. Адже салон можна відвідувати 2-3 рази на тиждень, а доглядати шкіру потрібно щодня. Крім того, якісний і правильний догляд за обличчям в домашніх умовах і зовсім здатний замінити такі часті походи до косметолога. Говорячи про догляд за обличчям, одним креміком не обійтися. Максимального ефекту можна досягти лише забезпечуючи шкірі глибоке очищення та харчування. Найкращим бетті-інструментом для цих цілей є двостороння силіконова щітка для обличчя, яка здатна ретельно очистити і зробити масаж обличчя.

Властивості беті-інструменту

Цей бетті-інструмент повинен неодмінно бути присутнім не тільки в косметичці кожної жінки, але і в наборі для догляду чоловіка. Все тому що купити силіконову щітку для обличчя важливо для того, щоб:

Очистити пори від надмірного шкірного сала, забруднень;
Видалити ороговілі клітини;

Забезпечити глибоке очищення, звузити пори, запобігти появі чорних крапок, запалень;
Вирівняти колір обличчя;

Поліпшити кровообіг, омолодити, розслабити м'язи;
Забезпечити глибоке всмоктування корисних речовин та підвищити результативність засобів догляду;
Вирівняти рельєф.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Незалежно від типу, товщини будь-яка шкіра потребує дбайливого догляду. Зручна силіконова щіточка для вмивання не викликає почервоніння та больових відчуттів. Вона делікатно доглядає та приносить виняткову користь, але лише у разі правильного застосування. Перш ніж застосовувати щіточку, необхідно ретельно очистити шкіру обличчя від макіяжу.
Це важливо, тому що щітка повинна очищати, а не ганяти тональний крем по обличчюі забивати пори. Після очищення потрібно взяти натуральну пінку або гельчик для вмивання і нанести його вологими ручками на обличчя.
Помасажувавши личко можна брати щітку і продовжувати очищати шкіру за допомогою невеликих кругових рухів. Не варто застосовувати надмірну силу. Середнього натискання буде достатньо. Обробляти щіточкою можна декольте, шию, обличчя, але головне уникати зони навколо очей. 3-5 хвилин цілком достатньо, щоб провести високоякісне чищення.Після очищення за допомогою другої сторони виробу можна нанести улюблений зволожуючий засіб. Масажна сторона забезпечить глибоке проникнення корисних речовин. Після процедури щіточку необхідно промити – це допоможе знищити бактерії.

НАШІ ПЕРЕВАГИ:

- оперативна робота: відправляємо ваш товар в день замовлення до 16:00 ( укр пошта до 15:30 )

- завжди актуальна інформація про товар та ціна!!

- До вас завжди їде новий товар, який ми упаковуємо ретельно та акуратно

- Кожен товар перевіряється додатково перед відправкою!

- замовлення надсилаємо будь-якою зручною для вас поштою!

- замовляючи товар у нас, ви купуєте як товар, так і ваш спокій

ОФОРМЛЮЄМО?

Доставка по Україні:

Новая Пошта

Укрпошта пн-сб

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин