Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Еліксир для зубів з прополісом, екстрактом зеленого чаю без спирту, 600 мл

1350 грн
Описание

PROPOLINSE еліксир для зубів з прополісом, екстрактом зеленого чаю без спирту, 600 мл

Propolinse Mouthwash - популярна натуральна рідина для полоскання рота з Японії. Містить катехін з екстракту зеленого чаю і прополіс . Це допоможе вам підтримувати хорошу гігієну зубів, видаляючи бактерії, неприємний запах з рота, зубний наліт і в той же час висвітлюючи зуби і запобігаючи їх руйнування.
Ви можете бути впевнені, що ця рідина для полоскання рота працює, тому що ви можете бачити білок і частинки після полоскання і плювка. Навіть якщо ви заздалегідь використовуєте іншу рідину для полоскання рота, ви можете побачити результати!

Його дія заснована на здатності зв'язувати білкові сполуки і виводити назовні у вигляді невеликих пластівців під час сплевиванія рідини. До складу еліксиру входять натуральні компоненти, які не тільки освіжає порожнину рота, очищають зуби і язик, але і загоюють дрібні пошкодження ясен і слизових:

Екстракт чайного листа зволожує тканини і зміцнює ясна
Екстракт прополісу дезінфікує, загоює тріщини і ранки.

Спосіб застосування

Заповніть половину кришки (10-15 мл). Полоскати рот і полоскати рот протягом 20 - 30 секунд, а потім виплюнути.

Склад

Вода, етанол (розчинник), гліцерин (змочувальний агент), лимонна кислота / цитрат Na / яблучна кислота (регулятор pH), PEG-60 гідрогенізована рицинова олія (солюбилизирующий агент), екстракт чайного листа / екстракт прополісу Yl Ксиліт, ментол, сахарин Натрію (ароматизатор), карамель (барвник), метилпарабен (консервант), ароматизатор

Виробник Pieras co. ltd

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize