Все категории
Добавить товар

Зубна відбілююча антибактеріальна crest 3d white brilliance blast toothpaste 99g

330 грн -10% 300 грн
Описание

ДИВІТЬСЯ БУДЬ ЛАСКА ВСЮ ПРОДУКЦІЮ В МОЇХ ОГОЛОШЕННЯХ

Нова відбілююча антибактеріальна зубна паста Crest 3D White Brilliance Blast -99g-
Відбілює зуби, видаляючи до 100% поверхневих плям за 5 днів.
Знищує будь-які мікроорганізми, що викликають неприємний запах з рота.
Об´єм: 99 грам
Ціна: 330 грн.
Виробник – Procter&Gamble USA
Juni 2025 рік

УСЕ СВІЖЕНЬКЕ
КОНСУЛЬТУЮ І ПІДБИРАЮ ПРОДУКЦІЮ ЗА ВАШИМ БАЖАННЯМ!

У НАЯВНОСТІ Є ВСЯ ЛІНІЙКА BRILLIANCE 3D, пасти, смужки, набори, ополіскувачі, ПИТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА, З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВАС ПРОКОНСУЛЬТУЮ І ПІДБЕРУ ВАМ ОПТИМАЛЬНО ПО ВАШИМ БАЖАННЯМ!

ШВИДКА ДОСТАВКА І ВІДПРАВЛЕННЯ!

Доставка по Україні за рахунок покупця - Нова пошта, Укрпошта, передплата на картку ПриватБанк, післяплата.
Самовивіз Вишгород, Київська обл.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ ІНШІ ОГОЛОШЕННЯ!
У НАЯВНОСТІ ВІДБІЛЮЮЧІ, ЛІКУВАЛЬНІ, ДИТЯЧІ ЗУБНІ ПАСТИ CREST, ВІДБІЛЮЮЧІ СМУЖКИ В АСОРТИМЕНТІ, ОПОЛАСКУВАЧІ І ДР.ПРОДУКЦІЯ!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ Procter&Gamble USA
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ СВІЖА!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ USA

Нова відбілююча антибактеріальна зубна паста Crest 3D White Brilliance Blast належить до передових розробок компанії "Procter&Gamble". Вона створена із застосуванням запатентованої технології "Peakfresh" (Пікової свіжості). Активні компоненти пасти усувають темні плями на зубній емалі і нещадно знищують будь-які мікроорганізми, що мешкають у ротовій порожнині і викликають неприємний запах. Паста Crest 3D White Brilliance Blast подарує Вашій посмішці бездоганну білизну та магічну привабливість, а подиху – неповторний аромат свіжої м´яти. Запатентована технологія "Peakfresh" гарантує максимальний антибактеріальний ефект із усієї лінійки зубних паст серії "Crest 3D White". Продукт забезпечить свіже дихання та магнетичну посмішку з першого застосування. Крім відбілюючих, освіжаючих та антибактеріальних дій паста містить компоненти, які зміцнюють емаль зубів та попереджають розвиток карієсу. Віддавши перевагу зубній пасті Crest 3D White Brilliance Blast, Ви оціните найкращі досягнення розробників компанії "Procter&Gamble". Щоденне застосування зубної пасти Crest 3D White Brilliance Blast - це цілодобова впевненість у собі, приваблива широка посмішка, міцні зуби та здорове травлення!

Краще досягнення розробників компанії "Procter&Gamble". Відбілює зуби, усуваючи плями і наліт на емалі зубів. Видаляє до 100% поверхневих забарвлень за 5 днів. Захищає від появи майбутніх плям протягом 24 годин. неприємний запах. Позбавляє від неприємного запаху з рота. Виключає появу і зупиняє розвиток карієсу. Захищає і зміцнює ослаблену емаль зубів. емалі зубів. Максимальний ефект відбілювання на 1 – 2 тони.
100% гарантія результату.

Відбілююча зубна паста Crest 3D White Brilliance Blast рекомендована для щоденного використання двічі на день, вранці та ввечері, а також при можливості після вживання продуктів, що фарбують.

Для однієї гігієнічної процедури достатньо зубної пасти розміром з горошину.

Це корисно знати: Оригінальна зубна паста торгової марки "Crest", що реалізується в картонній упаковці, не має захисної мембрани з фольги на шийці з зубною пастою. Захистом від розкриття пасти заводом виробником передбачені пломби на коробці із зубною пастою, що знаходяться з обох боків. Захисна мембрана з фольги на тюбику передбачена лише на тих зубних пастах, які реалізуються без картонної упаковки, або не мають захисні пломби на картонній упаковці із зубною пастою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?