Все категории
Добавить товар

Dental clinic 2080 bio fresh cool mint toothpaste освіжаюча зубна паста з м'ятним смаком

158 грн
Описание

Dental Clinic 2080 Bio Fresh Cool Mint Toothpaste - це освіжаюча зубна паста з м'ятним смаком, створена з використанням дієвих природних і активних компонентів. Вона надає не лише чудовий догляд за порожниною рота, а й приємне відчуття свіжості після кожного використання.

-Основою складу є кремнезем стоматологічного типу, який ефективно очищає зуби від нальоту та стимулює здоров'я ясен.
-Фторид натрію входить до складу для запобігання утворенню карієсу і зміцнення емалі. Ці компоненти спільно забезпечують повноцінний догляд за зубами, підтримуючи їхню чистоту і стійке здоров'я.
-Екстракт жимолості має антибактеріальні властивості, запобігає утворенню зубного нальоту і допомагає боротися із запаленнями ясен.
-Завдяки своїм пробіотичним властивостям, екстракт біфідоса підтримує здорову мікрофлору порожнини рота, зміцнює імунітет і допомагає боротися зі стоматологічними захворюваннями.
-Діоксид титану, екстракт кори бетули платифілли японської та екстракт кульбаби також присутні в складі, забезпечуючи додаткові захисні та зміцнюючі властивості.
-Сахарин гідрат натрію додано до складу для надання зубній пасті злегка солодкого смаку, роблячи процедуру чищення зубів приємнішою.

120g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Салатовый
Размер:
  • 120мл