Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Toothpaste — зубна паста від modere

400 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Має протизапальну, протибольову, антисептичну, кровоспинну та деодорувальні дії. Без фтору.

Зубна паста Toothpaste від Modere НЕ містить цукру та НЕ містить фтору. Ніжні, водорозчинні абразиви ефективно очищають зуби, а натуральна олія м'яти залишає вас із природним свіжим диханням 24 години на добу.

Має протизапальну, протибольову, антисептичну, кровоспинну та деодорувальні дії.

Видаляє харчові плівки, що утворюються на зубах, усуваючи поживне середовище для патогенних бактерій, завдяки чому ефективно запобігає карієсу.

Перешкоджає запаленню ясен, усуває їх кровоточивість, запобігає утворенню зубного каменю, у такий спосіб здійснює місцеву профілактику пародонтозу.

Знищує неприємний запах із рота, нормалізує мікрофлору ротової порожнини.

НЕ містить синтетичних антибіотиків і агресивних консервантів. НЕ стоншує емаль зубів, позаяк НЕ містить грубих абразивних ікорозійних інгредієнтів, тому рекомендується дітям під час раннього прорізання зубів, коли емаль ще недостатній, і дорослим із патологічною стиранням емалі зубів.

Зубна паста Toothpaste не містить канцерогенних сполук фтору та токсичного, дратівливого натрію лаурил (лаурет) сульфату (SLS або SLES), який використовується в більшості зубних паст як піноутворювальний поверхневий — активна речовина (ПАВ).

РЕКОМЕНДАЦИ:
Щоденний догляд за порожниною рота
Профилактика кариеса
Кариес
Пародонтоз
Бактеріальні та грибкові захворювання порожнини рота
Кровоточивість ясен
Неприємний запах із рота

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары