Все категории
Добавить товар

2080 power shield gold spearmint зубна паста зі смаком чистої освіжаючої м'яти

172 грн
Описание

2080 Power Shield Gold Spearmint Зубна паста зі смаком чистої освіжаючої м'яти ефективна у використанні для захисту зубів від руйнування. Ефективно зміцнює зуби, роблячи їх міцними і здоровими.

2080 Power Shield - це нова концепція зубної пасти, що ефективно контролює і підвищує щільність зубів, які можуть бути пошкоджені або ослаблені зовнішніми факторами, способом життя, газованими напоями та кислотними продуктами.

Щільність зубів складається з кальцію, фосфору, мінералів, води, органічної речовини і належить до мінеральної щільності самого твердого шару емалі в зубі. Якщо щільність зубів пошкоджена, бактерії або бляшка прилипають до зуба, то ймовірність розпаду зубів збільшується, а функція захисту зубів послаблюється і може стати чутливою до зовнішнього подразника.

Зубна паста 2080 Power Shield володіє складною технологією збереження мінералів і щільності зубів, яка заповнює щільність зубів і запобігає її зменшенню. Тести показують, що зуби, оброблені цією пастою, підтримують 95% щільності зубів, навіть якщо щільність зубів була зменшена кислотою.

Використання зубної пасти дозволяє управляти дев'ятьма різними ефектами:
-Профілактика гінгівіту
-Профілактики пародонтиту
-Профілактика захворювань ясен
-Видалення зубного нальоту
-Профілактика відкладень зубного каменю
-Профілактика карієсу
-Висвітлення зубів
-Видалення наслідків неприємного запаху з рота

Для досягнення максимального ефекту не рекомендується приймати їжу і рідину протягом 30 хв. після процедури.

140g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Другой